Tényleg az megy ma átlagban a nőknél ismerkedés terén, ami az éjjel nappal Budapest egyik részében volt?
Van egy barátom, aki nagyon jól néz ki. Izmos, magas és helyes is. Mégis évekig szenvedett amiatt, hogy nem akarnak tőle komolyabb dolgokat a csajok. Aztán rámutattam neki, hogy azért nem mert mindegyikkel barátként viselkedik. Állandóan megy megoldani a problémáikat, hallgatja a lányos dolgaikat és így persze , hogy nem akarnak tőle semmit.
Miután átbeszéltük ezt az egész dolgot, elhívott egy lányt a sulijából randizni és nem barátkozott vele, hanem tényleg lépett. Ez két éve volt, azóta is együtt vannak.
Szóval a hozzáállás is nagyon sokat számít, meg az, hogy megtaláld a megfelelő lányt, mert nem mindenkinek ugyanaz kell.
Ja és igen, a Lali egy barom. Ha valaki így viselkedik, akkor nem kéne azt várnia, hogy majd egy csaj összejön vele. Senki nem akar egy olyan pasival járni, aki egy 5 éves kisgyerek szintjén van agyilag. Ez nem a rendes pasi kategória. :D
És nem csak a külső számít. Az is, de utána a belső tulajdonságok lesznek a mérvadóak. Ha a Joe úgy viselkedne, mint a Lali , akkor szerintem a csaj őt is elhajtaná. Persze nem ebben az intelligens műsorban, mert itt mindenki lefekszik mindenkivel :D
Előző voltam, 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!