Mi van itt, hogy egyetlen lány sem szeretne ismerkedni?
Én azért nem ismerkedem, mert értelmetlen, úgysem fogom megkedvelni az illetőt, esetleg jó fejnek tartanám, de az kevés ahhoz, hogy ne unjak rá 2 hét alatt.
Na meg amit #8 írt, én is kaptam már olyan üzenetet, hogy milyen kedves vagyok, meg normális, meg egyebek - egyik sem vagyok, úgyhogy aki olyan lánnyal szeretne ismerkedni, az ne nekem írjon.
14-es voltam
Forever alone :DDDDDDD
élőben próbáld inkább,a város tele van jobbnál jobb csajokkal.főleg most.Kimész akár nappal vagy este bőség zavara van :D
ez az egyik indok, a másik meg, hogy
itt nagyon sok elmebeteg lány lehet.inkább hagyd ki őket te jársz jobban szerintem.
a "normális meg kedves lány" az alap bevágódós szöveg néhány srácnál, nincs alapja megnyugodhattok :DD
14:25
honnan tudod hogy aki itt írogat az nem megy ki az utcára utána és nem áll be a te csodás utcán lévőnőid közé?
ehe :D nem mondtam hogy szociopata bárki is, annyit mondtam h sok zakkant van.
sokuk nem sétálgat, pont ez a bajuk.
Ismerkedjé akk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!