Komolyan, most jó valamire ez a rovat (ismerkedés)?
Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 10:50
11/20 anonim válasza:
Én eddig észre sem vettem:D Ugyanúgy semmire,mint a többi
12/20 anonim válasza:
Ha nő vagy, özönlenek a privik, komolyan még senkit nem vettem, is nem is találkoztam vele.
14/20 anonim válasza:
Arra amit Kitti mondott,csak sok az analfabéta.
De amúgy nincs bajom vele.
15/20 anonim válasza:
Semmire. Jelen állás szerint legalábbis nem, mert az ide érkező kérdések 95%-a teljesen szembemegy az oldal szabályzatával. Pénteken írtam az üzemeltetőknek ezzel kapcsolatban, de még nem érkezett semmi reakció.
16/20 anonim válasza:
ha már egy pár összejön emiatt , már megérte xd
F19
17/20 anonim válasza:
Ez kicsit olyan mint a székely a bizonyos viccben:
- Hű fiam, a minap vótam a városba', de mondom néked, hazug népek laknak ottan!
- Mé' mi történt ottan ídesapám?
- Képzeld, bemegyek egy nagy épületbe, ott az ajtóra ki volt írva, hogy "NŐK", benyitok, de csak budik vótak ott!
Na itt is hasonló eset van. Mint írták korábban, az ismerkedés rovat arra van, hogy ismerkedéssel kapcsolatos kérdéseket tegyenek fel, NEM pedig arra, hogy valaki itt próbáljon ismerkedni. A "randizás" rovatban se randira kell hívni a GYK-zó közönséget és a szexualitás rovat se szexpartnerkereső...
19/20 anonim válasza:
Amúgy fura, de férfi létemre találkoztam már lánnyal innen. Randizgattunk, de valahogy nem illettünk össze.
20/20 anonim válasza:
Nem értelek kérdező... ismerkedésre és ismerkedéssel kapcsolatos kérdésekre van kitalálva! Szerintem jó, hogy van, nincs ezzel semmi baj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!