Fiúk! Nektek bejönnek a vicces lányok?
Ha vicces akkor nicns baj. Ha "csak" vicces akkor már összevonnám a szemöldökömet.
Ha viszont idétlen akkor szoba se jöhetne. :)
nem nagyon tekintünk a lányokra barátként.. :D
csak erősen indokolt esetben
Egy igazi barátnő olyan, mint egy haver, lehet vele hülyülni... :) Ha egy nő nem ilyen, akkor az életben se maradna mellettem. :D
Persze ha semmi nincs egy nőben, ami megfogna, mert csak vicces, akkor az egy kicsit kevés egy kapcsolathoz.
Nekem rendkívül fontos például egy nőben, hogy legyen humorérzéke, és kreatív módon is, ne csak befogadóként. Magyarul ja, legyen vicces, mert az szexi. A jó humor az intelligencia legmagasabb formája szerintem. :)
Szerintem nem a humorodon áll vagy bukik, hogy akarnak-e tőled valamit vagy sem. A viselkedésed, a kisugárzásod lehet olyan, ami miatt úgy veszik, hogy te haver vagy, nem pedig potenciális barátnő. Ha minden más oké, akkor a humornak szerintem nagy bónusznak kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!