Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Nektek bejönnek a...

Fiúk! Nektek bejönnek a vicces lányok?

Figyelt kérdés
Mondjuk vannak jó beszólásai, mindig megnevetteti a társaságot. Az ilyen lányokra nem inkább barátként tekintetek?
2013. máj. 18. 23:59
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem jönnek be nekik, kicsit tapasztalat, de nem érdekel.:D Ilyen vagyok és kész.
2013. máj. 19. 00:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha vicces akkor nicns baj. Ha "csak" vicces akkor már összevonnám a szemöldökömet.

Ha viszont idétlen akkor szoba se jöhetne. :)

2013. máj. 19. 00:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne. eleve jó, ha a kapcsolatban sem unatkozunk és jó kedvünk van. plusz még én is hozzáadnám az én hülyeségeimet, tuti nem unatkoznánk. jó, ha jó kedvre tudja deríteni egyik a másikat mindig.
2013. máj. 19. 00:02
 4/9 anonim ***** válasza:

nem nagyon tekintünk a lányokra barátként.. :D

csak erősen indokolt esetben

2013. máj. 19. 00:02
 5/9 anonim ***** válasza:
bejönnek,de kevés az olyan aki tényleg vicces amúgy.
2013. máj. 19. 00:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem be
2013. máj. 19. 00:10
 7/9 A kérdező kommentje:
elég vicces lány vagyok, vagyis sokan ezt mondják, persze ha kell komoly is tudok lenni, nem csinálok mindenből viccet, de én úgy veszem észre, hogy a fiúk haverként tekintenek rám, akivel mindig lehet hülyülni
2013. máj. 19. 00:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy igazi barátnő olyan, mint egy haver, lehet vele hülyülni... :) Ha egy nő nem ilyen, akkor az életben se maradna mellettem. :D

Persze ha semmi nincs egy nőben, ami megfogna, mert csak vicces, akkor az egy kicsit kevés egy kapcsolathoz.

2013. máj. 19. 00:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem rendkívül fontos például egy nőben, hogy legyen humorérzéke, és kreatív módon is, ne csak befogadóként. Magyarul ja, legyen vicces, mert az szexi. A jó humor az intelligencia legmagasabb formája szerintem. :)

Szerintem nem a humorodon áll vagy bukik, hogy akarnak-e tőled valamit vagy sem. A viselkedésed, a kisugárzásod lehet olyan, ami miatt úgy veszik, hogy te haver vagy, nem pedig potenciális barátnő. Ha minden más oké, akkor a humornak szerintem nagy bónusznak kell lennie.

2013. máj. 19. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!