Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg ez a helyzet?

Tényleg ez a helyzet?

Figyelt kérdés
Ezen az oldalon tényleg a nők 80-90%-a molett hölgy és előnytelen külsejű? Szép, értelmes egyedülálló hölgyek nincsenek itt?
2013. máj. 17. 23:46
 51/108 anonim ***** válasza:
25%

Először is tanuld már meg hogy mit jelent az a szó hogy általánosítás te álszent buta liba :D

Én se írtam azt hogy mindenki molett itt + csak viccből írtam ki,akkor meg nem értem hogy miért kell egyből sértegetni.Ha nem vagy molett akkor minek kapod fel a vizet ezen?Tán skizofrén vagy és néha beképzeled hogy molett vagy?Ezért miért lennék én retardált egyébként?

Az a vicc hogy te bőgsz az általánosítás miatt de te is ugyanezt csinálod :D Ja hogy te nem általánosítasz,te vagy maga a tökéletesség :D Persze,majd remélem hogy egyszer felébredsz a kis álomvilágodból különben nagyot fogsz koppanni

Persze ha megvan a menzeszed és ezért vagy ilyen agreszív akkor tekintsd ezt a kommentet tárgytalannak,megértem hogy milyen helyzetben vagy :)

2013. máj. 18. 00:38
 52/108 anonim ***** válasza:
Ebben a témakörben Kantot csak mint Cuntot lehetne felhozni.
2013. máj. 18. 00:40
 53/108 anonim ***** válasza:

Persze szőrszálhasogatás :D Az igazságra nem lehet mást írni

De egy a lényeg...sose vallaná be hogy nem neki van igaza

2013. máj. 18. 00:40
 54/108 anonim ***** válasza:
amúgy, nem mellékesen a szépség csak kis mértékben relatív, ezt kutatások bizonyítják! a jó genetikával áll összefüggésben, hiszen a szimmetrikus arcot bizonyos arányokkal, azt tartja az emberek többsége szépnek. a szimmetria pedig erősen összefügg a zavartalan testi fejlődéssel. ezért a férfiak többsége a széles csípőt tartja szépnek keskeny derékkal ami nőknél a jó szülőképességet jelzi. a nagy melleknek pedig a gyerek táplálásánál van jelentőségük, úgyhogy a szépség relatív kijelentés azért erősen túlzás.
2013. máj. 18. 00:42
 55/108 anonim ***** válasza:

Egyébként Anus Penelopé is egy nagy fail

"Nem azt mondta, hogy mindenki retardált ezen az oldalon."

1.A kérdező se azt írta hogy minden gyakoris nő molett

2.Te is tanuld meg hogy mit jelent az a szó hogy általánosítás

Nem vagytok tisztában egy rohadt szó jelentésével de azért dobálóztok vele :D

2013. máj. 18. 00:44
 56/108 anonim ***** válasza:
18%

<<Egyébként Anus Penelopé is egy nagy fail

"Nem azt mondta, hogy mindenki retardált ezen az oldalon."

1.A kérdező se azt írta hogy minden gyakoris nő molett

2.Te is tanuld meg hogy mit jelent az a szó hogy általánosítás

Nem vagytok tisztában egy rohadt szó jelentésével de azért dobálóztok vele :D>>

Anas Penelope veled ellentétben egy nyelvileg képzett ember, aki tisztában van a szavak, sőt, még a mondatok jelentésével. Mi több, a denotatív és a konnotatív jelentésével. A kérdező kérdésében - jóllehet nem expressis verbis, de - az volt benne, hogy aki molett, az nem lehet szép. Ergo nem azt az általánosítást nehezményeztük itt többen, hogy a GYK-s csajok mind molettek, mert ezt nem mondta senki. A kérdező feltett egy irányított kérdést: "szép, értelmes egyedülálló hölgyek nincsenek itt?"

Na azt hadrikáljuk itt 6 oldal óta, hogy a "szép" nincs összefüggésben feltétlenül a molettséggel, lévén, hogy szubjektív/relatív fogalom - btw a molettség is az.

2013. máj. 18. 00:50
 57/108 A kérdező kommentje:
Anas magamnevében kérdeztem ebben a kontextusban, ha már az idegen szavaknál tartunk és el vagy ájulva magadtól, hogy te mennyire képzett vagy csak azért mert végig seggeltél pár év et egy fizetős egyetemen :)
2013. máj. 18. 00:52
 58/108 anonim ***** válasza:
Az akkori maximális 144 ponttal vettek fel államira, nappali tagozaton tanultam, végig melóztam mellette, hogy el tudjam tartani magam, és négy év alatt végeztem el az ötéves egyetemet. Van még mit pattogni?
2013. máj. 18. 00:54
 59/108 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, kedves kérdező, hogy milyen oktatásban részesült, és, hogy költségtérítéses volt-e?
2013. máj. 18. 00:54
 60/108 anonim ***** válasza:
Na, már meg is jött a válasz. :) Sehonnan.
2013. máj. 18. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!