20 éves fiú valaki ismerkedni, tapasztalt nők?
Figyelt kérdés
189 cm
110 kg
tapasztalt nők érdekelnének.
nálam idősebbek határ 40 év.
testépítek, programozok, igazából szex miatt érdekelne a dolog valami komoly szex kapcsolat,csak idősebb barátnőim voltak és ez most furcsa. egyenlőre ennyi info dióhéjban:D
#safsafsafs
2013. máj. 17. 17:21
1/10 anonim válasza:
most akkor lehet jelenteni az ilyen kérdéseket vagy nem?
2/10 anonim válasza:
Én az adminoknak írok az üggyel kapcsolatban, sajnos a mai legalább 160 kérdésből vagy 80 erre irányult, ezzel az erővel be is lehetne zárni az egész kategóriát...
3/10 anonim válasza:
Most akkor ez a kategória társkereső lett vagy mi???
4/10 anonim válasza:
Miért ne lehetne társkereső ? Hol itt a gond?
5/10 anonim válasza:
az a gond, hogy EZ AZ OLDAL NEM TÁRSKERESŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6/10 anonim válasza:
Csinkoje! Névém Ágicocskás Mazatov. Lenni 5 gyermekem. És én ismerkednék veled! De sajna anyukámat is hoznom kell hozzád mert nincs hun laknia.
Cserébe szoplak minden nap.
7/10 anonim válasza:
5. Gondolom nemhiába tették be az ismerkedés alkategóriát.
8/10 anonim válasza:
De fogjátok már fel, hogy nem azért ismerkedés a neve, hogy ismerkedjenek, hanem az ismerkedéssel kapcsolatos kérdések kerüljenek oda! A kettő nagyon nem ugyanaz!
9/10 anonim válasza:
Szerintem az ismerkedés kategória nem azt jelenti, hogy most akkor minden kövér csaj és kocka geek itt hírdetheti magát.
Ez inkább az ismerkedéssel kapcsolatos kérdések helye. Hogyan ismerkedjekm meg a szomszéd, 25 ésves, szőke, playboy cicával ha pattanásos, 14 éves, kövér fiú vagyok? Pl
10/10 anonim válasza:
Az ismerkedésbe mindegyik beletartozik: az ezzel kapcsolatos kérdések,és maga az ismerkedés is.Engem nem zavar ha itt ismerkedik valaki,örülök ha boldog a nép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!