Ez a kategória azért van, hogy itt lehet ismerkedni? Ha igen, akkor valakinek van kedve egy huszonéves fiúval?
Figyelt kérdés
Lánnyal szeretnék :) És debreceni vagyok, közelben lakót szeretnék találni. Ha valakit érdekel, írjon.2013. máj. 16. 23:10
12/18 anonim válasza:
van randizás kategória szóval én is össze vagyok zavarodva.
ja és én is debreceni vagyok! :D
13/18 anonim válasza:
Valaki írja már le, hogy milyen az a debreceni sztereotípia? Mert én is debreceni vagyok xD
14/18 anonim válasza:
13.
volt egy időszak, amikor egy csomó debreceni siránkozott itt, hogy csúnya vagyok, alacsony vagyok, vézna vagyok, nem szeretnek a csajok és ez ment körbe-körbe.
15/18 A kérdező kommentje:
Én nem siránkozok, és akár máshol is kereshetnék párt, de ha itt is lehet, akkor itt is megpróbálnám :)
2013. máj. 16. 23:23
16/18 anonim válasza:
15.
nem rád értettem, mert ez nem siránkozás. hanem tényleg a siránkozókra :D
17/18 anonim válasza:
Vagy 14 válaszban le van írva hogy nem lehet, nem azért van, mit nem értesz ezen!? Fogd már fel hogy ez nem társkeresô oldal.
#10: Nem felesleges eza kategória, ha nem.lenne unalmas lenne az oldal. :-)
18/18 anonim válasza:
Ja, csak még több szemét között kell előkeresni az érdemi kérdéseket...Ha már ennyire hiánya van valakinek, menjen a randizás kategóriába. Ez így nagyon fölösleges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!