Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi lehet az oka, ha tetszik...

Mi lehet az oka, ha tetszik ugyan pár lány, de nem érzek túl nagy vágyat arra, hogy megismerjem őket, nem izgat az előttem lévő lehetőség?

Figyelt kérdés
Van néhány lány az ismeretségi körömben, akik tetszenének nekem (hazudnék, ha ezt letagadnám), de mégsem érzem azt, hogy igen, meg akarom őket ismerni, közelednem kell hozzájuk stb. Pedig elérhető közelségben lennének, nem száz kilométerre, így logikus lenne, hogy ismerkedni próbáljak velük. Nem vagyok válogatós, eddig is jobbára "átlagos" lányoknál próbálkoztam, sőt még duci csajnál is, pedig nem vagyok olyan súlycsoportú. Nem igazán értem, miért vagyok ennyire közömbös. Az igaz, hogy plátói érzéseim vannak egy másik lány iránt, akiről az eszem azt súgja, hogy valószínűleg reménytelen az ügy, itt meg itt lennének a potenciális lehetőségek, ráadásul úgy, hogy az egyik lánynak talán be is jövök. Mégse érzem azt, amit "normális" esetben talán kellene, vagyis hogy "lecsapok" rájuk. Miért lehet ez, és ti ismerkednétek-e olyan lányokkal, akik valamiért nem "izgatnak" benneteket? Köszi a normális válaszokat, kíváncsi vagyok, kinek milyen meglátásai vannak.

2013. ápr. 13. 21:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nekem nem szokott összejönni semmi, és talán pont az ilyen "remények" éltetnek, hogy hátha még alakul valami, míg ha "kiadom magam", akkor vége, és egy reménnyel megint kevesebb. Bevallom, félek szembenézni ezzel a helyzettel, mert bűntudatom is van, talán jogosan. Lehet, hogy már szóba se állna velem, ki tudja. De közben meg az is ott motoszkál bennem, hogy mi van, ha azért mosolygott annyit, mert bejöttem neki, én pedig megbántottam azzal, hogy meg se dicsértem őt. Kusza ez a helyzet, de máig se értem, hogy ha elvileg ő is jól érezte magát ott, akkor utána miért bánt úgy velem, mint egy idegennel.
2013. ápr. 13. 22:48
 12/18 anonim ***** válasza:

11 "vagyis hogy "lecsapok" rájuk."

aki ilyet ír, az ne adja elő a kettőig nem tudok számolni cimű figura szinházi alakját, hanem az tegye rendbe amit elrontott:DD

2013. ápr. 13. 22:55
 13/18 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, ezt nehezen tudnám neki megmagyarázni. Akkor beszélnem kellene az érzéseimről, és nem biztos, hogy ezt szívesen venné. Már sokszor gondoltam arra, hogy írok neki, és próbálom elmondani, mit miért tettem (vagy nem tettem) akkor, de mindig visszarettentem, és most már lehet, hogy késő is, és nem akar tudni rólam.
2013. ápr. 13. 22:59
 14/18 anonim ***** válasza:

Istenem! Mintha azt a férfit olvasnám, aki nekem magyarázkodott, hogy miért is nem akar velem kezdeni. Pedig tisztában van az érzéseimmel. Egy kissé lelkisérült, de jó a szíve neki. Szeretnem lesni és szerettem vele beszélgetni. Épp kezdett kiderülni, hogy még poénkodni is tudunk. Sose randiztunk. Felnőtt férfi létére a múltjára hivatkozva elutasított, nem azért mert bármi oka is lett volna ellenem. Azóta nem igazán beszélünk. Nem haragszom rá és tuti ő sem rám, de nem tudom érez-e valamit. Sokszor nézzük még egymást. De én már semmit se tehetek. Pontosan tudja, mit érzek. Csak épp lelkileg nincs túl jól.

Ő is a múltban él! Pedig a múlt nem hozható vissza.

Nem szabad a múltban élni. És ha valami nem működik, pl. plátói, minek azért feladni minden reményt? Önkínás! Biztosan nem ő a nagy Ő! Hanem lehet épp az, akit elengedsz magad mellett, miközben a múltadban sínylődsz! Tökre mintha az a felnőtt férfi mondaná nekem.... Csak ezt nem mertem neki kimondani. Az ő döntése volt, hogy a múltban él és "bezárkózva".Nincs jogom beleszólni. Attól jobban szeretem őt, mintsem, hogy irányítsam, vagy befolyásoljam.

2013. ápr. 15. 19:26
 15/18 anonim ***** válasza:

14 Miért akarod erre a faszira erőnek erejével a saját személyedet tuszkolni? Kamu az egész szöveged egyébként.

Kérdező, be ne dőlj ennek az embernek.

2013. ápr. 15. 19:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Értékelem az őszinteséged #15, hogy azt hiszed kamuzok, de nem kamu. Bár abban igazad van, hogy biztos nem lehet általánosítani, hogy minden férfi ilyen. Nem is ez volt a célom, csak véleményeket érdekelték a kérdezőt.

Sajnos a leírtak minden szava igaz... :(

de nem általánosítható, csak egy vélemény. Ebben 10000000% biztonsággal igazad van!!!!!!!

2013. ápr. 15. 19:45
 17/18 A kérdező kommentje:
#14: Sokat gondolkodtam én is azon, hogy mi lenne a "logikus" és "helyes" megoldás. Csakhogy senki más iránt nem éreztem azt, amit iránta, és akikkel utána próbáltam ismerkedni, semmi nem jött össze, még a beszélgetésig se nagyon jutottunk el, pedig nem voltam eleve elutasító, nem görcsöltem rá semmire. A ti helyzetetek annyiban másabb, hogy az úriember tisztában van a te érzéseiddel. Én sajnos nem vagyok tisztában azzal, hogy ez a lány mit is gondol/érez, és hogy mi a hiba bennem, mit rontottam el. Ha nem a múltban élek, hanem a jelenben, az se sokkal jobb, úgyis mindig olyanokat fogok ki, akiknek van valakijük, akiket nem érdeklek stb. Én nem utasítottam el ezt a lányt, csupán nem tudtam, szabad-e lépnem, és a mai napig bizonytalanságban élek. Az önkínzás amúgy sem ismeretlen számomra, lényegében véve gyerekkorom óta ebben éltem.
2013. ápr. 15. 22:01
 18/18 anonim ***** válasza:

helyes -- A múlton már nem tud változtatni az ember. A jelen és a jövő még változtatható.

logikus -- Ha bezárkózol magadba abban nincs logika. Gondold csak végig, hogy érzelmileg mivel jár számodra, hogy bezárkózol és lelkileg bántod magad. Én egy kapcsolatba zárkóztam be jóidőre nemrégiben. Semmi jó sem származott belőle.

De ezt magadnak kell eldöntened. Mások az első szerelmet várják vissza, de az egy szép emlék marad jóesetben. Ha nem tekintesz előre nincs jövőd és életed sem.

2013. ápr. 16. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!