Mi lehet az oka, ha tetszik ugyan pár lány, de nem érzek túl nagy vágyat arra, hogy megismerjem őket, nem izgat az előttem lévő lehetőség?
11 "vagyis hogy "lecsapok" rájuk."
aki ilyet ír, az ne adja elő a kettőig nem tudok számolni cimű figura szinházi alakját, hanem az tegye rendbe amit elrontott:DD
Istenem! Mintha azt a férfit olvasnám, aki nekem magyarázkodott, hogy miért is nem akar velem kezdeni. Pedig tisztában van az érzéseimmel. Egy kissé lelkisérült, de jó a szíve neki. Szeretnem lesni és szerettem vele beszélgetni. Épp kezdett kiderülni, hogy még poénkodni is tudunk. Sose randiztunk. Felnőtt férfi létére a múltjára hivatkozva elutasított, nem azért mert bármi oka is lett volna ellenem. Azóta nem igazán beszélünk. Nem haragszom rá és tuti ő sem rám, de nem tudom érez-e valamit. Sokszor nézzük még egymást. De én már semmit se tehetek. Pontosan tudja, mit érzek. Csak épp lelkileg nincs túl jól.
Ő is a múltban él! Pedig a múlt nem hozható vissza.
Nem szabad a múltban élni. És ha valami nem működik, pl. plátói, minek azért feladni minden reményt? Önkínás! Biztosan nem ő a nagy Ő! Hanem lehet épp az, akit elengedsz magad mellett, miközben a múltadban sínylődsz! Tökre mintha az a felnőtt férfi mondaná nekem.... Csak ezt nem mertem neki kimondani. Az ő döntése volt, hogy a múltban él és "bezárkózva".Nincs jogom beleszólni. Attól jobban szeretem őt, mintsem, hogy irányítsam, vagy befolyásoljam.
14 Miért akarod erre a faszira erőnek erejével a saját személyedet tuszkolni? Kamu az egész szöveged egyébként.
Kérdező, be ne dőlj ennek az embernek.
Értékelem az őszinteséged #15, hogy azt hiszed kamuzok, de nem kamu. Bár abban igazad van, hogy biztos nem lehet általánosítani, hogy minden férfi ilyen. Nem is ez volt a célom, csak véleményeket érdekelték a kérdezőt.
Sajnos a leírtak minden szava igaz... :(
de nem általánosítható, csak egy vélemény. Ebben 10000000% biztonsággal igazad van!!!!!!!
helyes -- A múlton már nem tud változtatni az ember. A jelen és a jövő még változtatható.
logikus -- Ha bezárkózol magadba abban nincs logika. Gondold csak végig, hogy érzelmileg mivel jár számodra, hogy bezárkózol és lelkileg bántod magad. Én egy kapcsolatba zárkóztam be jóidőre nemrégiben. Semmi jó sem származott belőle.
De ezt magadnak kell eldöntened. Mások az első szerelmet várják vissza, de az egy szép emlék marad jóesetben. Ha nem tekintesz előre nincs jövőd és életed sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!