A barátkeresés szórólappal működhet?
comedycentral-hu.mtvnimages.com/images/articles/vicces-aprok-91.jpg
Ilyen, letéphető formában kiragasztva néhány helyre. Szöveg kb. ennyi lenne: Ismerkednék/barátkoznék, nem, életkor és valamilyen elérhetőség. Tegyük fel, hogy nincsenek barátaid. Keresnél vagy hátsó szándékot sejtenél mögötte?
Sajnos ez így nem működne.
Kis hazánkban nem működne.
AMúgy mi az érdeklődési köröd? Milyen barátot szeretnél? Nem írnál rám privátban? Tök kiváncsi lettem.
sztem is hagyd, mert megkeresnek az emberrablók:O
inkább élőben ismerkedj. ülj be vhova, hívj meg vkit egy italra.
1es,kissé bizalmatlan vagy...
Sajnos sokan ilyenek,mint az első...
De szerintem az ismerkedés maradjon személyes.
Az első válaszoló egy már-már betegesen paranoiás állat!
Ezért is értek egyet vele, hiszen igaza van...
Illetve még annyit, én a magan részéről, elgondolkodnék, nem-e egy rablóbanda tagja vagy, akik a szomszéd sarkon nézik, van-e olyan barom, aki a szórólap letépése után rögtön a telefonjáért nyúl. Vagy így akarjátok lenyomozni mások számát, hogy aztán az életét feltérképezve kipakolhassátok a lakhelyét. Esetleg szervkereskedők vagytok, ki tudja?
Ha netán mégsem szólalna meg ama belső vészcsengő, lehet, hogy felkeresnélek. De ha randiznánk, tuti, hogy nyomon követném minden rezzenésed, és úgy alakítanám a dolgokat, hogy ne kerülhessek veszélybe. Sőt... Tán bizonyos keretek között meg is félemlítenélek valahogyan, csak hogy elvegyem a kedved bárminemű hátsó szándéktól.
Szerintem az óriásplakát jobb lenne.
Komolyan,nem hülyéskedek,mert arra nem adna ki pénzt egy rabló.
#1 - Lenne egy külön erre a célra fenntartott e-mail címem. Írhat oda aki akar, csak az értelmesekkel foglalkozok úgy is, a hittérítők meg hasonlóak üzeneteit figyelmen kívül hagyom.
#3 - Nálam sok ismerkedési forma nem, vagy már nem jöhet szóba. Élőben iskola, munkahely, könyvtár (ki jár ide ismerkedni...), sem játszik. Az utcán leszólításról vegyesek a vélemények. Interneten mindenki messze lakik és unom a hosszú levelezéseket, találkozás meg semmi. Nem az olyan embereket keresem akik tele vannak barátokkal, hanem azokat akiknek nincsenek barátai. Nem tudom hol lehet őket megtalálni.
#2 - Ha megírod a lakóhelyed privátban, válaszolok egy nemmel mert messze laksz és mert "unom a hosszú levelezéseket". Vagy 2 ember van most is aki választ vár, de hiába. Unok már csak levelezni.
#7 - Basszus, most lebuktam. :D Honnan tudtad? Viccen kívül nincs ilyen szándékom.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!