Miért hiszi azt (persze tévesen! ) sok lány, hogy ha egy férfi közeledik feléjük, az csak barátkozni akar?
Figyelt kérdés
Nekem eszem ágában nem volna azért közeledni egy lányhoz, hogy haverkodjak vele, és szerintem másoknál is elég ritka ez, szóval nem értem, miért vannak ledöbbenve, ha egy fiú "bevallja" nekik szándékukat? Ma már nem divat a párkeresés talán?2013. ápr. 5. 15:49
11/15 Missi_Key válasza:
hát sztem meg pont az a bosszantó hogy ha az első szavam egy pasihoz nem bunkó akkor máris azt hiszi kapcsolatot akarok.
ha nem akarod h barátkozásnak nézze akkor tegyél sexuális célzásokat, meg viselkedj úgy mint aki többet akar. és figyeld a visszajelzést.
12/15 anonim válasza:
Nehezemre esik bevallani de a 10.nek igaza van
13/15 anonim válasza:
Nem divat ,hogy bevallja valaki a szándékát, hazug sunyi világ van
14/15 anonim válasza:
Én nagyon könnyen beleesek a pasikba, de nem szokott téves lenni a megérzésem. Eddig csak egyszer volt tévedésem, de mivel elég korán érő vagyok eddig a többi jól sikerült. Most a régi szerelmemmel szeretnék összejönni és az sem volt téves mivel most már különböző osztályba járunk és különböző suliba ezért nem tudjuk tartani a kapcsolatot. De én szinte mindig egyenesen veszem a jeleket és még csak nem is bókolt elég volt a szemébe néznem és láttam mit is akar. Sosem hittem volna, hogy egyszer lehet velem is ilyen. Egyszerűen a mai lányok nem tudják mi az a szerelem, csak az számít nekik, hogy legyen egy f*sz aki velük úgymond "jár" és kész. Egyszerűen nem veszik az adást. Én sem vagyok olyan idős (12), de koránt sem vagyok olyan hülye liba mint a többiek. Sőt, inkább sokkal értelmesebb az osztálytársaim is folyton azt csinálják, hogy szakítok járunk, szakítok járunk. Éjjel-nappal ezt hallom és már elég ebből. Én akkor jöttem rá erre mikor az első igazi szerelmem megvolt. Nem éreztem, olyannak magam, mint amikor csak ilyen kis románc van hanem mint akit kicseréltek sokkal boldogabbnak. Sok sikert a libákhoz!
15/15 anonim válasza:
ez az utolsó 12 éves olyan kis cuki :D
amúgy a 10-esnek teljesen igaza van. ha egy fiú akar valamit, ne haverkodjon, hanem bókoljon, érdeklődjön, aztán hívjon el randira. ha nem egyértelmű a jelzés, akkor megunom a fejét és utána ne csodálkozzon, ha nincs kedvem várni rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!