Fiúk, ha nem ír rám face-en, akkor nem is tetszem neki?
Figyelt kérdés
Ha írok neki, akkor mindig visszaír, vagy chatelünk, de magától sosem ír rám.
Attól még tetszhetek neki?
2013. ápr. 1. 21:21
1/11 anonim válasza:
Naná,hogy nem.Minden csak a fészbúkról szól ma már...
2/11 anonim válasza:
Nem olvastad a felhasználási feltételeket? Te is csak kipipáltad, mint a többi. Pedig ott le van írva!
3/11 anonim válasza:
Jó lenne, ha értelmes válaszok is születnének, erre én is kíváncsi lennék.
4/11 anonim válasza:
jaj már megint a fészbúk... tudja a tököm "írj rá" és kérdezd meg ,hogy zavarod, vagy mi a francért nem ír? mi biztosan jobban tudjuk a választ..........
5/11 anonim válasza:
:) Nem biztos,hogy nem tetszel neki, lehet nem mer írni,lehet teszi a menő csávót,főleg olyan téren,ha sok a lány barátja, aki meg tetszik neki, nem tesz érte semmit. Meg ugye, ne a face világból éljünk, nem látod a gesztusait,ahogy válaszol,a szemét,a megmozdulásait, élőbe mérvadóbb.:)
De én ilyen helyzetben vagyok,csak nálam sok lány barátja van,na meg én sem írok rá:)
Ha élőben van valami-szemezés vagy valami,akkor lehet,hogy nem akar facen,hanem majd élőben inkább,ezért nem ír,vagy nem tudom:)
Vagy nem mer,nem akar,az ha tetszel neki nem minden esetben elég ahhoz,hogy akarjon valamit.
6/11 Pretty_Fighter válasza:
Attól még tetszhetsz neki,csak lehet nem érdekled őt.
7/11 anonim válasza:
Lehet, hogy tetszel neki, csak mással van elfoglalva, mint pl. egy olyan személlyel akit már régebben ismer mint téged, vagy éppen a haverokkal dumál és ezért nem ír neked! Én azt mondom kérdezz rá, hogy nem zavarod-e, vagy valami ilyesmit! Ha pedig nem lakik tőled messze, akkor akár össze is futhatnátok, mert nem foroghat minden a facebook körül!! Szerintem személyesen az igazi, mert ott mindenből lehet következtetni valamire!! :)
8/11 anonim válasza:
hát ha bejönnél neki akkor sztem tutira keresne neten(főleg hírod, h te szoktad őt keresni) kivéve, ha nem gyakran gépezik
9/11 anonim válasza:
ismeritek egymást személyesen? ő kezdeményezett?
10/11 anonim válasza:
Persze, hogy tetszhetsz, csak teszi az elérhetetlent... Nekem meg a csajok sosem írnak maguktól, azt meg meguntam már hogy mindig mindenkire én írok rá... Így egy jó ideje nem izgat egyáltalán ez a facebookos dolog, minden akörül forog... Inkább személyesen beszélgetek ha van úgy lehetőség. Fel a fejjel. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!