Hogyan tudom kideríteni, hogy ki ő? És lehet, hogy tetszek neki?
van egy srác a buszon, minden reggel együtt megyünk. eddig igazából fel sem tűnt, csak egyik délután (4es ülés volt) három barátnőmmel odaültünk mellé. persze, mindig én vagyok az, aki megkérdezi, hogy leülhetünk-e, meg mindig én csacsogok, ha valami hasonlóról van szó... de nem is ez a lényeg... olyan aranyosan mosolygott, hogy megakadt rajta a szemem.
azóta minden reggel (ált. full-ra van tömve a busz, de előtte sosem volt ott) ott áll az ajtóban amikor felszállok, pedig ő jóval korábban száll fel. (azt tudom, hogy melyik faluban lakik) az egyik lány, akivel együtt vagyok a buszmegállóban ismeri őt, mert mindig köszönnek egymásnak.
és nekem nagyon tetszik a srác, meg észrevettem már többször is, hogy engem néz, de amikor meg ránézek, akkor mindig elkapja a pillantását. (amúgy mintha csak magamat látnám. pedig most megfogadtam, hogy ha összetalálkozik esetleg a pillantásom, akkor nem fogom elfordítani a fejem)
többnyire amikor szállnak fel a többiek, akkor én hátrébb megyek, de így is észreveszem, hogy felém néz.
gondoltam, hogy megkeresem fb-on a lány ismerősei között, de nem tálálom... valahogy ki lehet deríteni, hogy ki ő?
és lehetséges, hogy tetszek neki? de akkor miért nem néz rám, akkor is ha felé fordulok?
17L
de persze, hogy jó lenne mellette :)
egyszerűen csak utálom, hogy morognak a hátad mögött, hogy nem férnek el, meg miért nem megyünk beljebb. és nem szeretek én lenni az, aki feltart velekit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!