Trécselő partnert keresek!? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szeretek beszélgetni órákon át valakivel ,és megismerni a másikat. Nos hol/hogy ismerjek meg embereket?
(azért ide írok mert ezt a témát sokan lesitek ...)
Nem párkapcsolatot keresek ,lesz ami lesz ,de inkább csak szeretnék beszélgetni valakivel!:)
2013. márc. 8. 21:07
11/18 A kérdező kommentje:
Nos igen! 16 vagyok ,de szívesebben beszélek egy érett sráccal vagy lánnyal mert velük jobban kijövök! Nem az a tipikus 16 éves lány vagyok!:)
2013. márc. 8. 21:22
12/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom . Ki vagy?
2013. márc. 8. 21:22
13/18 anonim válasza:
Nagyon kivagyok, mert úgy is messze laksz. Nekem meg fontos, hogy légy a közelben.
14/18 A kérdező kommentje:
Nem rémlik! Nem szoktam ilyen kérdéseket írni!
2013. márc. 8. 21:24
15/18 anonim válasza:
Akkor figyeld a privát üzeneteidet. :)
16/18 anonim válasza:
Hozzámvághatsz egy üzenetet. Amúgy én ilyen célból járok kocsmázni, ott nagyon jókat lehet beszélgetni sokszor nagyon okos emberekkel találkozom ott.
F/19
17/18 anonim válasza:
Szia!
Egyből a közepébe: Miért gondolod hogy nem vagy az a tipikus 16 éves lány? A kérdéseim néha provokatívnak tűnhetnek, de valóban érdekelnek rá a válaszok. Ha gondolod írj. Szia :)
18/18 anonim válasza:
21:25 vagyok. Ne is válaszolj az üzenetemre, nem fontos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!