Fiúk, ti gondolkodtatok már azon, hogy mit tennétek ilyen ismerkedős szituációban?
Ez attól függ... ha bejön a csaj, akkor nagyon örülnék! :)
Viszont barátkozásról mindenképp lehet szó... szóval én okét mondanék rá mindenképp, csak... lehet, hogy az nem olyan oké, mint amire a lány számítana :/
Buliban egyszerű, de mondjuk amúgy sem gáz szerintem... ha látod, hogy kettesben vannak, akkor tehetsz úgy, mintha az ismerősödhöz mennél, aztán meg mondhatnád neki, hogy ugyan legyen már kedves bemutatni titeket egymásnak! Szerintem ebben nincs semmi... :)
Meg simán elmondhatod a lányismerősödnek, hogy bejön a barátnője! Ha a barátnőnek is bejössz, akkor szerintem lesz olyan jófej az ismerős, hogy segít nektek! :)
Ennyi...
Beégés? Égő, hogy fiúként tetszik neked egy lány, és szeretnéd megismerni? Vagy mi? Teljesen természetes... ha visszautasít, akkor ennyi volt! Nem ez lenne az első a történelemben! :)
Hajrá! ;)
Jajj, ezt a görcsölést meg túlkombinálást... TEEE :D
Akkor keress másik csajt, de állj a dologhoz egy kicsit lazábban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!