A randiguru c. film bevezető monológjáról mi a véleményetek?
tudom önmagában ez megint csak egy Hollywoodi mese na de mégis van benne némi igazság?
Nincs az a nő,
aki úgy kezdené a napot, hogy:
"Remélem, ma nem csavarják el a fejemet."
Helyette azt mondja:
"Szükségem van szabadságra",
vagy "kell egy kis mozgástér".
De a kedvencem:
"Most minden energiámat
a munkámba fektetem. "
Elhiszitek? Ő sem.
Tudjátok, miért?
Mert hazudik. Ez ilyen egyszerű.
Világos? Átver.
Dehogy vágyik szabadságra,
és épp elég mozgástere van.
Lehet, hogy munkamániás,
de mégis arra céloz: "Kopj le".
Esetleg: "Nyomulj jobban, te balfék."
Akkor most melyik?
Az emberi kommunikáció 60%-a testbeszéd.
Gesztusnyelv.
30% a hanghordozás.
Vagyis a mondanivalónk 90%-a...
nem a szánkból jön.
Egy ilyen helyes lány...
inkább blöfföl, minthogy megbántson. (blöfföl: azaz tesztel)
Nincs más választása, mert nem ismer.
Ha közelítene, legalább megtudnám komolyan gondolja. Eleget szenvedtem már az életembe. Nincs kedvem csak úgy beadni a derekam. Pedig ha lehetne nagybetűkkel írnám ki neki, hogy már jó ideje odavagyok érte.
Mást mond az eszem és mást a szívem. Ilyen ügyekben pedig eléggé megtanított az élet, hogy kizárjam a szívem a döntésekből - legalább is szavakkal, a szemem sajnos eléggé ellenkezik, annak nem tudok parancsolni.
"Vagyis a mondanivalónk 90%-a...
nem a szánkból jön. "
Most így remélem érted!
Itt a #18 én voltam és utaltam a Randiguru-ra
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__36..
Igazából azt nem értem,h mi szükség az ilyen "megvezetésekre",tudom,h nagy jelentősége van a non-verbális kommunikációnak,a gond az,h a férfiak nagyrésze egy mukkot nem ért belőle.
Az egyértelmű szavakból értünk,nem töbn értelmű jelekből.
Szerintem ez tévedés. A jelek nem többértelműek. Nagyon is egyértelműek. A szavak és a jelek nem függnek össze legfeljebb.
Ha maga a jelezés nem jelzi, hogy vonzódik X ---> Y-hoz, akkor ott valószínűleg nem valós érzelmekről van szó.
Hogy miért is csinálom így, arra nem tudnék pontos választ adni. (tudom, most sokan hülyének néznek)
Szerintem a baj azzal van, hogy a férfiak tényleg nehezen értik a nonverbális jeleket. Sokan meg se merik kockáztatni, hogy mélyen a kiszemelt nő szemébe nézzenek sokáig. (mondjuk az enyém az tud nagyon)
A másik probléma azon női társaim hibájából adódik, akik hülyítik a férfiak.
Szerintem a férfiak - ha értenének hozzá - nagyon könnyen (csúnya szóval élve:) tesztelhetnék, hogy a kiszemeltük szórakozik, avagy nem. Ennek egyszerű módja, ha mélyen a csaj szemébe néznek. Ha a lány félősen lesüti a szemét (fontos, hogy lesüti, nem pedig elnéz), akkor már félig-meddig elkönyvelhető, hogy tetszik a lánynak. Ha tartja a lány a szemkontaktust és rámosolyog és a lány vissza - akár több mp-ig - akkor pedig szerintem nyert ügye van, bármit mondjon a lány.
Sokan hülyeségnek tartják a szemezést, mert összekeverik a nézéssel, bámulással. Ezért fontos a gesztusnyelv. A másik a tükörkép. Amikor a kiszemelt ugyan úgy viselkedik (apróbb mozgásokat akaratlanul leutánoz).
Neked amúgy ilyen problémád van, hogy kitetted kérdésnek?
Nekem?:D
Aha,csomószor nem tudom,h akar-e valamit a lány,mert semmi egyértelmű dolog nem utal rá.
Az pl. szerinted mit jelent,hogy hosszan a szemembe néz,én sem mosolygok,ő sem,félre sem nézünk,csak egymás szemébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!