Lányok hogyan szólítsunk le titeket dicoban? Légyszi kort írjatok!
Mit mondjon nektek egy jó pasi, ha ismerkedni akar veletek? (Hisz ezt ti tudjátok a legjobban.)
Ezenkívül: A tombolás közepette vagy inkább távolabb, ahol nem hallatszik annyira nagyon a zene? Pls kort írjatok!
Engem sehogy se hívjon, utálom ezeket a leszólításokat. Jöjjön oda, legyen kedves, jó fej, udvarias, ha akar valamit.
18L
Meghívhatlak egy italra? MEgiszol velem egy koktélt? stb..
22 L
Egyszerűen odamész hozzá beszélgetni...
Egy discoban aligha hinnénk barátkozásnak. :D Esetleg hívd meg egy italra és addig beszélgessetek.
19/L
#12, #13, #15 Köszi a tippeket!
Egy koktél nem nagy ügy, még ha utána ejt is a csaj.
Viszont ha visszautasítja a meghívást az még zavaróbb tud lenni, mert így azt érzem h esélyem sincs nála... De talán nem pazarlom vele az időmet és megmarad a koktél ára.
Mindkét esetnek megvan az előnye-hátránya.
Bár ha el is fogadja a csaj legalább van esélyem h meggyőzzem.
Azok akik direkt az ingyen koktélra utaznak azok speciális esetek és nem hiszem h mindenki ilyen, különben is ha sok fiút kosaraz ki mindig PONT a koktélozás után az végig terjed a fiúk közt, így el is ilyesztik őket, tehát barátjuk se lesz.
Sajnos ezeken a helyeken de, eléggé általános a "lenyúlás", tehát az egyik legrosszabb 'módszer', ha italokra hívsz meg valakit. Persze ha már előtte beszélgettetek és szimpatikusnak találjátok egymást, akkor nem gond, de ezt a nyitást az ott lévők 90%-a kifogja használni ingyen pia címen, higgy nekem.
Plusz sokan - már elnézést - emiatt lúzernek néznek, akit le lehet húzni. Rátérve a tanácsra, attól függ milyen helyzetben van a kiszemelt hölgy.
Táncolás közben próbálj meg szemezgetni vele. Nem kell egyfolytában lesni, de oda-oda pillantva nézegesd úgy, hogy azt ő is észrevegye - szóval például ne mögötte stíröld. :D Ezután próbálj meg táncba egyeledni vele, ha látod, hogy ő is érdeklődik felőled. Úgyis nyitottabb lesz így, ha oda mész. Csak ne tapizd vagy ilyesmi, de lazán "szinkronizálj" vele, lassacskán közeledj. Egy-két szám után meg kérdezd meg hogy hívják pl., beszélj vele néhány szót és amikor úgy érzed megfelelő a pillanat, hívd arrébb, kicsit beszélgetni. Mondjuk leültök valahova.
Ha alapból ül valahol, akkor pedig szedd össze a bátorságod és próbálj meg közeledni. Nem kell elizgulni, úgyis zavarban lesz szerintem.
Még egy jó módszer, hogy a hely előtt kint mindig szoktak lenni. Ha ott tetszik meg valaki, akkor egy egyszerű 'ne haragudjatok, voltatok már bent? milyen a buli?' szöveggel például el is kezdhetsz egy beszélgetést. Merről jöttetek (úgysem egyedül lesz, de gondolom te sem), mit csináltok, honnan jöttetek, stb.
Nem annyira bonyolult ez, mint amennyit írtam, helytől is függ mennyi normális lány/nő van éppen arrafelé.
"Ezután próbálj meg táncba egyeledni vele, ha látod, hogy ő is érdeklődik felőled."
Hupsz. Elegyedni. :D Szóval nem kell görcsölni, szerintem nagyjából látható azért, hogy ki szingli és ki megy azért, hogy ismerkedjen.
Közben eszembe jutott még egy dolog. Mivel itt nem tudod megismerni az embert egyből, nyilván rögtön a külsőségek döntenek. Tehát ha nem leszel szimpatikus valakinek az első pillanattól, nem tartom nagyon valószínűnek, hogy bárhogyan is folytatódna az ismerkedés. Ez egy kicsit tényleg más hely.
Bár nem mondom természetesen, hogy mindenki ilyen, általában ezek a tapasztalatok. Plusz ahogy mondtam, ez magától a helytől is nagyban függ és ez egy elég fontos tényező. Ha van még valami, majd kérdezz, megpróbálok segíteni (akár privátban is).
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!