Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Állítólag a mai fiatalok...

Állítólag a mai fiatalok gátlások nélkül dugnak, csak a szex számít nekik, mindegy, hogy kivel stb. Miért nem találok én ilyet, hol keressem?

Figyelt kérdés

Erről csak hallok, de nem látok.

21/F

2013. jan. 30. 13:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Arcomon mit? Sminkeljek, hogy kisebbnek látsszon az orrom, vagy kevésbé legyek golyófejű féreg?

2013. jan. 30. 14:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen... bulis-piás csajokat keress!
2013. jan. 30. 14:11
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem, kesnek a hirek!

Ezek a fiatalok mi voltunk ;)

28 F

2013. febr. 5. 11:50
 14/17 anonim válasza:

Menj hétvégén dubstep vagy robotrock bulikba, vagány cuccokba DC vagy magyar szar márkákba és ott a szólits le valakit aki bejön. Elötte basszál be ha gondolod jobban fog menni. kb 10ből 1 lány tuti leszop még aznap a bulin vagy nálad.

22/F

2013. febr. 5. 12:10
 15/17 anonim ***** válasza:

Diszkóban, buliban ha te arra vágysz, bár szerintem az ilyen egyéjszakás dugásokhoz jó külső kell. A részeg lányok se vakok alkalmi szexhez gyekeznek jó pasit választani. Na nem igényességből, mert az ott kezdődne h nem iszom az asztal alá magam és nem dug meg akárki.

De pl a Sziget is remek alkalom lehet. Rondább csajt kell keresni mert a tüsarkús koktélruhás libáknál nagy a mérce.

"20-25 évesen dugok először,mert annyira válogatós vagyok,vagy nem jutott,de mindenkinek azt fogom mondani,hogy én döntöttem így,és kész.

2013. febr. 5. 12:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, én tényleg így döntöttem. Kivártam mig eljön az az ember akit szeretek és akinek oda akarom adni magam. Addigra lettem 20 éves, de nem bántam meg. Életemben nem szexeltem diszkóban, extrém szex része izgat dugiban a wc-ben de csak a pasimmal nem egy vadidegennel akinek a nevét se tudom.
2013. febr. 5. 12:25
 17/17 anonim válasza:
Tudom ősrégi kérdés de sajnos azóta sem sok minden változott,70% ez számít nem tudom mi olyan annyira jó hogy komolyat szinte alig lehet találni,arról nem beszelve pont ez az hogy csak mondják de valóságba meg mégis fosnak odajönni csak a neten nagy az arc.
2022. jún. 14. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!