Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyit számít a külső a...

Mennyit számít a külső a csajozásban?

Figyelt kérdés

Sokszor mondják nők, h nem a külső számít hanm a kisugárzás meg a személyiség szb. Valójában mindig a jó pasi kell nekik, most akkor vagy csak a jó pasiknak jó a kisugárzása, személyisége, vagy szimplán az egész bullshit, amit még talán a csajok is elhisznek és szépen megracionalizálják, h azért kell nekik xy mert olyan vicces, kedves, jófej stb, közben meg csak JÓL NÉZ KI, a többi csak magyarázat az egónak, hogy mégse kelljen azt mondania saját magának, hogy csak azért járok vele/kell nekem mert jól néz ki.

Vicces, hogy vannak ismerőseim akik jól néznek ki, és volt aki pl 3 óra alatt 3 csajt kettyintett meg, buliban, meg volt aki heti 7 nap mindegyik nap más csajjal dugcsizott, meg hasonló stotyk. Azok az ismerősök akik meg nem néznek ki jól de ugyan úgy lazák meg jóarcok meg minden, azok meg nem képesek erre. Megfigyeltük, hogy azok a spanok akik jól néznek ki, azoknak mindegy mit mondanak, ha csak igennel meg nemekkel válaszolgatnak a csaj akkor is fenntartja a kontaktot, a csaj viszi az egész interakciót.

Már az elején dugni akar a csaj, a beszélgetés csak arra van, hogy a kicsi lelke megnyugodjon és ne kelljen ribinek éreznie magát. De akkor meg mért jöttök ti csajok az olyan bullshitekkel, h a külső csak előny meg blabla, amikor tudjuk, hogy nem, lehet, hogy neketek kellemes ez a tudat, hogy csak a külsővel titeket aztán nem lehet elcsábítani de hát tudjuk, hogy de! Szóval akkor mennyit is számít a külső, tényleg csak egy kicsike előnyke lenne, vagy a külső úgy előny mintha F1ben valaki 50 kör előnyből indulna?

A szemléltetés kedvéért berakok 2 képet, remélem kiírja a linket normálisan:

[link]

[link]

2013. jan. 25. 12:39
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:

Na jó azért ne ess át a ló túloldalára.Jössz itt a két véglettel.Az első képen belinkelsz egy nők által vonzónak ítélt srácot,a másodikon meg egy idősebbet.Amúgy ő Mickey Rourke profi pankrátor....

A harmadikon,meg egy klepafülő,gülüszemű,szabálytalanul nagyfogú,csontsovány,ferdeszemüveges debil gyereket?

Persze,hogy számít a külső.Ahogy nekünk pasiknak is.Önmagában véve azonban nem a külső a döntő.Én sem vagyok egy görög félisten,mégsem utasítanak vissza a csajok a külsőm miatt.Találd meg a stílusod öltözködésben,hajviseletben stb...Aztán add önmagad és ne próbálj meg olyan társadalmi normáknak megfelelni ami ellenkezik az éneddel.

2013. jan. 25. 12:56
 12/57 anonim ***** válasza:
Xenophilius te ne osztogassál tanácsokat, aki non stop itt rinyál a gyk-n, hogy milyen ronda és béna, hogy nem kell a csajoknak. Szerintem ezen senki sem csodálkozik
2013. jan. 25. 12:58
 13/57 anonim válasza:
Én PUA vagyok és ronda és én is azt mondom, hogy a külső nagyon is sokat lök az esélyeiden, de ha egy félénk, nyámnyila, anyámasszony katonája típus vagy jellemre, akkor csak ritkán kaphatsz nőt helyes srácként is.
2013. jan. 25. 12:58
 14/57 A kérdező kommentje:
Romagyerek, de én is így vagyok ezzel, és a csajok is, csak nevetséges, hogy a nők nem képesek azt mondani, hogy azért dugtam vele amint lehetett mert JÓL NÉZ KI, hanem jönnek a idióta bullshitekkel, szimplán az egójuk nem engedi, nem csak, hogy másnak ezt mondják, hanem, hogy saját maguknak be kelljen ismerniük: IGEN AZÉRT FEKÜDTEM LE EGY KB ISMERETLEN CSÁVÓVAL ÉS CSAK AZÉRT MERT JÓL NÉZ! Mert ez olyan ribis, azt meg ugye az ego nem hagyhatja, hogy saját magukról akár csak egy kicsit is ezt kelljen hinniük, ezért megracionalizálja a marhaságokkal, közben mag a valódi ok csak ennyi, hogy jól nézett ki és a csajnak csorgott a nyála ha csak ránézett, de ha megkérdezed a csajt, hogyna kell csajozni akkor egyik se mondaná azt, hogy 99%ban annyi a lényeg, hogy nézzél ki jól és akkor dugni fogsz. Mert azzal kb azt mondaná, hogy neki 99%ban az számít, hogy a pasi jól nézzen ki, és akkor dughatja is.
2013. jan. 25. 13:00
 15/57 anonim ***** válasza:

"Megfigyeltük, hogy azok a spanok akik jól néznek ki, azoknak mindegy mit mondanak, ha csak igennel meg nemekkel válaszolgatnak a csaj akkor is fenntartja a kontaktot, a csaj viszi az egész interakciót. "

Ezt nem tapasztaltam. Se velem se haverommal nem beszélt még csaj ha mi nem próbálkoztunk.

Ha nincs dumád akkor esélytelen.

Egyik haverom tud szövegelni rendesen. Nem jóképű, alacsony, túlsúlyos és mégis tudok olyan lányt aki nyomult rá.

Rám még senki nem nyomult pedig magas vagyok nem vagyok kövér...

2013. jan. 25. 13:04
 16/57 A kérdező kommentje:
Xenophilius, DE :D pont az a léányeg, hogy ha elég jól nézel ki akkor az már önmagában bőven elég, a legtöbb csaj magától "legamel", elég csak normális lenni, annyi a dolgod, hogy nem sérted meg valamivel, vagy nem csinálsz nagy marhaságot és mivel a külső miatt alapból kíván téged csak hagyni kell, hogy kicsit dumáljatok, utána meg annyi, hogy úgy kell intézni a dolgokat, hogy 2en nyugis helyre pl lakásba kerüljetekés kész, ha jól nézel ki nincs szükség semmi PUA cuccra, mert már alapból dugni akar, csak annyi kell, hogy az egóját lenyugtatod egy kis dumcsizással, hogy ne érezze ribinek magát és kész. Jólkinéző haverjaim se csinálnak semmit a világon, ott vannak, vigyorognak, semmi extra duma, és főleg a csaj viszi az egész beszélgetést, ők csak válaszolgatnak.
2013. jan. 25. 13:08
 17/57 anonim ***** válasza:
Hát ez így van!!
2013. jan. 25. 13:08
 18/57 A kérdező kommentje:
az, hogy magas vagy meg nem vagy kövér nem jelenti azt, hogy jól nézel ki. akiket leírtam azok tényleg nagyon nagyon jól néznek ki, és 3 óra/3 csaj buliból azért teljesítmény. Ott a haverod, az űberjó dumájával, nyomul rá csaj, na és? :D az semmi ahhoz képest amit a átlagos dumájú de tényleg jóképű srácok leművelnek.
2013. jan. 25. 13:10
 19/57 anonim ***** válasza:
32%
Nyilván külső alapján eldöntöm, meg akarom-e ismerni, de onnantól kezdve nem sokat számít, hogy néz ki. Ha meg ismerem az illetőt és úgy hív el valahová, ha jófejnek tartom, igent mondok neki, mert miért ne? A belinkelt képek közül nekem mindkettő tetszik :D Csak azok mondják azt, hogy a külső és a vagyon számít, akik szerencsétlenek és bénák a csajozásban, mert sokkal könnyebb önmagukon kívüli dologra fogni a sikertelenségüket, mint arra, hogy "hát, nem bírok csajozni bakker, totál csődtömeg vagyok".
2013. jan. 25. 13:17
 20/57 A kérdező kommentje:
Látom az előző sem érti a lényeget, de még a kérdést sem.
2013. jan. 25. 13:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!