Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Bejelöljem? Fiúk,...

Mit tegyek? Bejelöljem? Fiúk, ti mit szólnátok egy ilyenhez?

Figyelt kérdés
Van egy pasi,aki nagyon tetszik.Fb-n találtam,egy "ismerősöm" ismerősének az ismerősei között.Nulla közös ismerősünk van,nem is találkoztunk soha,viszont nagyon szeretnèm megismerni. A barát òim mondogatják,hogy jelöljem be,de parázok attól,hogy mit reagálna,hogy mit mondanék neki stb. Ráadásul nem kicsit idősebb nálam. Mit csináljak? Fiúk/pasik,ti mit reagàlnátok arra,ha egy full ismeretlen csaj bejelölne titeket?

2013. jan. 14. 17:51
1 2 3
 11/21 anti paladin ***** válasza:

Le se sz@rom amíg nem küld magáról valami értelmezhető életjelet.

Ennyi erővel mindenki lehetne az ismerősőm akivel együtt buszozok.

2013. jan. 14. 18:06
 12/21 anonim válasza:
Nálam már volt olyan nem is egyszer, hogy bejelölt egy csaj és rám írt, hogy helyesnek tart vagy csak egy sziát dobott, de aztán elkezdtünk dumálgatni és hamar lejött, hogy tetszem nekik, pedig még csak jó pasi sem vagyok, de hát vannak ízlésficamos lányok is szerencsére. :)
2013. jan. 15. 00:02
 13/21 anonim ***** válasza:

Írtad hogy idősebb nálad jóval, szóval ha be is jelölöd nem fog történni semmi, lehet, hogy visszaigazol, lehet hogy nem...

Vagy megkérdezi, hogy miért jelölted be... akkor mit mondasz? Hogy bejön neked?

Ilyen fiatal lányokkal nem foglakozik szerintem...

2013. jan. 16. 08:03
 14/21 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon pici az esély arra, hogy bármi is legyen, viszont, ha csak egy kicsit megismerhetném, már boldog(abb) lennék. Igazából 10 évvel idősebb nálam:( Más lehetőségem viszont nincs arra, hogy megismerjem, egyrészt, mert elég messze lakik tőlem, másrészt meg ugye nincs közös ismerősünk. Valaki kérdezte, hogy mit mondanék neki, ha megkérdezné, hogy miért jelöltem be. Talán azt, hogy ismerősnek tűnt, vagy nem tudom. Jelen helyzetemben még egy negatív visszajelzés is jól jönne tőle. Fogalmam sincs, mit tegyek. Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?
2013. jan. 16. 20:30
 15/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ha ennyire foglalkoztat a dolog, akkor jelöld be, esetleg írhatsz is neki, hogy véletlenűl akadtál a profiljára, és ismerősnek tűnt azért jelölted be.

De egyébként ezek után sem sok az esély hogy bármi kialakulhat... de inkább próbáld meg minthogy elszalaszd...

Egyébként hány éves vagy?

2013. jan. 17. 20:24
 16/21 A kérdező kommentje:
15 vagyok. Tudom, hogy a minimálisnál is kisebb az esély arra, hogy összejöjjön bármi is (hiszen azt sem tudom, van-e valakije; ha nincs, akkor is ott a korkülönbség, a távolság, meg hát az sem biztos, hogy kölcsönös lenne a szimpátia), de egyszerűen úgy érzem, hogy muszáj megpróbálnom, viszont nagyon-nagyon félek is ettől az egésztől.
2013. jan. 19. 18:18
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha tetszel neki, vissza fog igazolni!
2013. jan. 31. 15:41
 18/21 anonim ***** válasza:
én viszajelölnélek de nem írnák neked kéne rámírnod ha akarnál valamit..
2013. jan. 31. 15:41
 19/21 anonim válasza:
Ez amúgy annyira gáz,hogy már minden a Fb-ról szól.Már mindenki csak azzal van elfoglal,hogy milyen a profilképe,mit lájkolt,mit posztolt stb. Könyörgök ne ott éljük már az életünket!! Csak egy hülye közösségi oldal,ami csak arra jó,hogy akik baromira unatkoznak,és nem tudnak semmit sem kezdeni magukkal,azok napi több órát is a Fb előtt üljenek. Meg állandóan csak ezt hallom:jaj,letiltott,ne már...juj de cuki az új képe....képzeld bejelölt Egy Petra Wook Azt Tsőőő stb.
2013. jan. 31. 17:53
 20/21 anonim ***** válasza:

Én elfogadnám,de küldenék egy üzenetet,amiben udvariasan megérdeklődném,honnan is ismerjük egymást..erre mit lépnél,ha ezt tenné?

Bár túl fiatal vagy hozzá amúgyis.

2013. febr. 7. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!