Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy nőnek rövid haja van...

Ha egy nőnek rövid haja van az hátrány az ismerkedésben?

Figyelt kérdés
Amikor az előző párommal szakítottunk levágattam a majdnem derékig érő hajamat rövidre.......azóta olyan mintha nem is vennének észre a pasik.

2012. dec. 22. 15:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
39%
Imádom a rövid hajú lányokat. A hosszú hajjal tele megy az arcom ha összebújunk. A rövid haj szexibb, lehet csókolgatni a nyakát, tartóját, nem akad bele a piercingem és bele lehet túrni anélkül, hogy el lennék küldve a fenébe hogy összekócolom neki.
2012. dec. 22. 15:34
 12/22 anonim válasza:

nekik full jól áll a rövid haj:

[link]

[link]

[link]

nekik meg borzalmas:

[link]

[link]

szerintem válts frizurát, próbáld valahogy más hogy belőni. nemtudom hány cm, de ilyen kleopátrs frizurára hamar megnőhet szerintem. próbáld ki azt.

2012. dec. 22. 15:57
 13/22 anonim ***** válasza:
64%
Hát nem tudom tőlem Victoria Bechamnak a szögletes, maszkulin fejét csak rontja a rövid haj. Miley Circus meg Emma Watsonnak meg pont hogy a nőies arc-fiús frizura kombinációja teszi izgalmassá a megjelenését. Emmának nem is volt túl jó minőségű haja, olyan vékonyszálú és se nem göndör se nem egyenes.
2012. dec. 22. 16:08
 14/22 anonim válasza:
Én is így vagyok:)) De pontosan :) Azóta nekem eltelt 2 év, lassan kezdek megőrülni.. Nem tudom miért őszintén.. Mekkora a hajad neked?
2012. dec. 22. 16:16
 15/22 A kérdező kommentje:
olyan kb mint most Pink-nek.Oldalt fel van nyírva (2 cm) és a tetején hosszabb (5 cm) ,zselével be szoktam lőni és akkor jól áll :)
2012. dec. 22. 16:22
 16/22 A kérdező kommentje:

[link]

kb. ilyen ha bezselézem

2012. dec. 22. 16:23
 17/22 anonim ***** válasza:
10%
Az ilyen haj szvsz borzalmas, függetlenül attól, h ki hordja.
2012. dec. 22. 16:26
 18/22 anonim válasza:
szerintem a felnyirással lehet a gond főleg. az egyszerűen ocsmány, már bocsi
2012. dec. 22. 16:27
 19/22 A kérdező kommentje:

[link]

D.Tóth Krisztának is jól áll szerintem.....nekem is kb. ilyen most...talán icipicit nőtt már,sokáig fog tartani mire elég hosszú lesz .... :(

2012. dec. 22. 16:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Azt hittem a lányok direkt azért vágatják le a hajukat rövidre egy szakítás után, hogy kicsit észrevétlenné váljanak a pasik számára, de akkor eszerint ez nem tudatos.
2012. dec. 22. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!