Ha egy nőnek rövid haja van az hátrány az ismerkedésben?
Figyelt kérdés
Amikor az előző párommal szakítottunk levágattam a majdnem derékig érő hajamat rövidre.......azóta olyan mintha nem is vennének észre a pasik.2012. dec. 22. 15:15
11/22 anonim válasza:
Imádom a rövid hajú lányokat. A hosszú hajjal tele megy az arcom ha összebújunk. A rövid haj szexibb, lehet csókolgatni a nyakát, tartóját, nem akad bele a piercingem és bele lehet túrni anélkül, hogy el lennék küldve a fenébe hogy összekócolom neki.
12/22 anonim válasza:
13/22 anonim válasza:
Hát nem tudom tőlem Victoria Bechamnak a szögletes, maszkulin fejét csak rontja a rövid haj. Miley Circus meg Emma Watsonnak meg pont hogy a nőies arc-fiús frizura kombinációja teszi izgalmassá a megjelenését. Emmának nem is volt túl jó minőségű haja, olyan vékonyszálú és se nem göndör se nem egyenes.
14/22 anonim válasza:
Én is így vagyok:)) De pontosan :) Azóta nekem eltelt 2 év, lassan kezdek megőrülni.. Nem tudom miért őszintén.. Mekkora a hajad neked?
15/22 A kérdező kommentje:
olyan kb mint most Pink-nek.Oldalt fel van nyírva (2 cm) és a tetején hosszabb (5 cm) ,zselével be szoktam lőni és akkor jól áll :)
2012. dec. 22. 16:22
17/22 anonim válasza:
Az ilyen haj szvsz borzalmas, függetlenül attól, h ki hordja.
18/22 anonim válasza:
szerintem a felnyirással lehet a gond főleg. az egyszerűen ocsmány, már bocsi
19/22 A kérdező kommentje:
D.Tóth Krisztának is jól áll szerintem.....nekem is kb. ilyen most...talán icipicit nőtt már,sokáig fog tartani mire elég hosszú lesz .... :(
2012. dec. 22. 16:29
20/22 anonim válasza:
Azt hittem a lányok direkt azért vágatják le a hajukat rövidre egy szakítás után, hogy kicsit észrevétlenné váljanak a pasik számára, de akkor eszerint ez nem tudatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!