Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet neten ismerkedni?

Hol lehet neten ismerkedni?

Figyelt kérdés
pl chat oldal,ahol sok lány van, vagy vmi oylan oldal,ahol a másik képét is lehet látni...

2012. dec. 14. 18:49
 1/6 anonim válasza:

Inkább az a kérdés hogy hol lehet normális emberekkel ismerkedni akik nem felszínesek és primitívek,minimum egy állati szintet érjenek már el

De ez most komoly kérdés?Rengeteg ilyen hely van az interneten,Google a barátod,nem igaz hogy ott nem találsz egyet sem

2012. dec. 14. 18:51
 2/6 anonim válasza:
Hát nemis tudom,hümmmmmm talán a Facebook még nem jutott eszedbe? de ha azt hanyagolnád mint egy normális ember akkor rengeteg társkereső oldalt találsz ha googlizol.
2012. dec. 14. 18:52
 3/6 anonim válasza:
Itt is lehet ismerkedni. A sok beképzelt pasi között, talán akad egy normális is végre.
2012. dec. 14. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Megerősíthetem, itt is lehet.
2012. dec. 14. 19:06
 5/6 Pali1977 ***** válasza:
Hát, a kérdés jó. Én fenn vagyok páratlanon, ami igaz, társkereső oldal, de a chaten nagyon jókat lehet beszélgetni. Ráadásul a képüket is látod, és akinek van kamerája, azt meg akár élesbe is. A chat.hu-t igaz én nem szeretem, de azért kipróbálhatod. Még egy párkereső: Badoo.com, vagy rákeresel a google-ba a videochat-ekre. Ha azt mondanám, nincs chates tapasztalatom, nagyot hazudnék, bár én inkább külföldi chateket jártam be. Hogy NORMÁLIS embereket hol találsz? Mindenhol vannak nagypofájúak, partiarcok, és olyanok, akik csak egy kis beszélgetésre vágynak, vagy akár annál többre (mondjuk barátság, tali vagy akár szex). Ehhez sincs kész recept, ki kell tapasztalni, milyen az a személy vagy az egész közösség.
2012. dec. 14. 19:56
 6/6 A kérdező kommentje:
hmmm... hát köszi a válaszokat. ;)
2012. dec. 14. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!