Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Titeket zavar, ha egy...

Fiúk! Titeket zavar, ha egy lány jómódú?

Figyelt kérdés
Mostanság úgy éreztem, hogy elég volt a szingli életből és elkezdtem ismerkedni fiúkkal. Azt vettem észre, hogy amint csak egy kis jel is mutat arra, hogy gondtalan életem van, elpártolnak tőlem a pasik. Pedig értelmes fiúkról van szó. Miért ilyen meghatározó az anyagi helyzetem? Esetleg rossz helyen keresgélek?

2012. dec. 12. 23:00
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy igen. :( Elbeszélgettünk mindenféléről, jól éreztük magunkat és aztán néhol elszóltam magam, hogy "az nem olyan drága", vagy valami hasonló és... Mondjuk ez az én hibám.
2012. dec. 12. 23:09
 12/36 anonim ***** válasza:
mennyi az annyi? ha új e osztályos mercivel jársz akkor inamba szállna a bátorságom, de ha csak jól élsz az egyáltalán nem probléma.
2012. dec. 12. 23:09
 13/36 anonim ***** válasza:

Á, engem nem zavarna...

Majdnem mindig megkerestem a felét annak, amit elköltöttem, és a készpénz elb....ásának szinte mestere vagyok. És vallom, hogy kitartottnak lenni jó...

2012. dec. 12. 23:13
 14/36 anonim válasza:
#13 jól teszed :DD
2012. dec. 12. 23:16
 15/36 anonim ***** válasza:

Őszintén megmondva, engem zavarna.

Ez nem jelenti azt, hogy kizáró tényező, de problémát jelentene.

Te felvállalnád, hogy visszaveszel csak azért, hogy a barátod ne érezze kellemetlenül magát?

Mert ez kétoldalú, nem csak a pasik elfogadásán múlik, hanem neked is kompromisszumokat kell kötnöd.

Vagy hasonlóan jómódú párt kellene találnod.

2012. dec. 12. 23:22
 16/36 Hole Hunter ***** válasza:
Keress pasit a saját társadalmi osztályodban! Ott nem lesz ilyen irányú gond...egész más problémák lesznek. Aztán a megfelelő tapasztalattal a hátad mögött tudsz majd választani a problémák között.
2012. dec. 12. 23:22
 17/36 A kérdező kommentje:
Visszavenni? Kevesebbet kajáljak, vagy adjam el a kocsimat, esetleg a házamat? Nem tudom...
2012. dec. 12. 23:27
 18/36 anonim ***** válasza:

Nem kell egyből besértődni, de ebédelni lehet egy ezres alatt is, meg több ezerért is például.

Aztán meg pl egy nyaralásnál, ha ő Zadarba akar menni, te meg Rióba, akkor mi van?

2012. dec. 12. 23:33
 19/36 A kérdező kommentje:
Nem sértődtem meg. :) Csak példát hoztam fel. Nem zavarna, ha a haverjaival menne nyaralni. :)
2012. dec. 12. 23:36
 20/36 anonim ***** válasza:
45%
Bevallom, szar! Apámék esete az élő példa.Anám diplomás, értelmiségi, és keres azért rendesen pezót. Apám meg gyári munkás tróger, nem hülye azért, de nem az a színvonal. Kezdetben nagyon szerették egymást, szerelem, rózsaszín felhőt, satöbbi, szóval tudod te, ami szokott...aztán teltek az évek, a szerelem nyilván mint mindig ,náluk is elmúlt,de apám egy ilyen alsóbrendű kitartott háziállat szintjén van kezelve, mert arra való, nem ő keresi a sok pénzt, ő csak egy ilyen megtűrt személy státuszban van, oda ahova való. Egyszerüen ha nincs meg az egyenrangúság akármilyen téren a felek közt egy viszonyban, abból előbb vagy utóbb őgyis alsóbbrendűség fog kijönni, a pénzes le fogja szarni a kevésbé pénzeset. Muszály tűrnie, kussban lennie, ha azt akarja,hogy továbbra is kitartva legyen. Ez van. A férfiak meg nem nagyon szeretik egy nőnek alárendelni magukat. De a mai pénz=hatalom világban semmit nem tudnak tenni, egész egyszerüen egy gazdag úrinő mellett vert helyzetben vannak minden téren. CSak csicskák lehetnek. Ezért modnom én azt jótánácsként,hogy mindenki helyezze el magát oda, ahova VALÓ! nem jell az arisztokráciának a néppel keverednie. De ilyesmi nem is igazán jellemző. PErsze vannak kivételek. De hisz mindkét rendben van annyi sok szép helyes lány. Egy proli ne akarjon semmit egy úrikur vától, mert abból úgyis csak sírás lesz.
2012. dec. 12. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!