Hogyha van egy srác akit a buszon szoktam látni, és nekem nagyon bejön, hogyan tudnám elérni hogy beszéljünk?
Figyelt kérdés
Erre a srácra már facebookon is rákerestem, sikeresen meg is találtam. Bejelöljem, vagy az gáz lenne?2012. nov. 6. 00:33
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2012. nov. 6. 01:24
12/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy hülyének nézne ha bátran kezdeményeznél...
Nekem imponál ha egy csaj teperne értem :)
És még nem hallottam olyat, hogy egy pasit zavarna ha egy csaj oda ülne mellé stb...
Szal légy bátor és buszon teperd le :D
13/17 anonim válasza:
Ha elég bátor vagy odamehetsz hozzá, ahogy a többiek írták :) Én félénk vagyok, biztos nem mernék odamenni, inkább bejelölném.
14/17 anonim válasza:
Nyomulós hülye kis k*rvának fog tartani. Én szóltam.
15/17 A kérdező kommentje:
Ha valakit nagyon szeretnék megismerni, akkor küzdök érte ;)
2012. nov. 6. 19:10
16/17 anonim válasza:
Hajrá!Aztán írd meg nekünk mi volt!:) Mellesleg valaki írta,hogy teperd le!:D Jó válasz!:D
17/17 A kérdező kommentje:
Oksa! :D köszönöm mindenkinek a válaszokat! :D
2012. nov. 7. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!