Lanyok! Nektek milyen facebook adatlap jon be? 14-18 eves lanyok varom a velemenyeteket!
Az a helyzet, hogy muszaki szakkozepiskolaba jarok, ahol mivel nincsennek lanyok nincs lehetosegem ismerkedesre. Emiatt jelenlegi helyzetemben egy lehetosegem van arra, hogy lanyokkal ismerkedjek, facebook.
Nem feltetlenul baratnot keresek, inkabb noi ismerosoket. A regiekkel ballagas utan megszunt a kapcsolat, jelenleg egy korombeli noi ismerosom sincs... Nem akarok elzarkozni a noi nem elol, mint az osszes tobbi iskolatarsam...
Minden reszlet erdekel, a likeolt dolgoktol, a zenetol, filmektol a postolasokig bezarolag minden. Milyen gyakorisagban miket postoljak?
Szoval milyen az az adatlap egy pasinal ami "meno"?
Mi az "alom" adatlap?
Mi az ami azonnal szimpatikussa teszi?
Gondolok itt arra, hogy amikor megnezi egy lany akkor az elso benyomas pozitiv legyen. Ne ugy alljon hozzam chat-en na megint probalkozik egy eletkeptelen *asz. Ne feljen attol a lany, hogy talalkoznia kell velem.
En egy masok szerint jokepu, ertelmes erett ferfi vagyok. Nem egy eletkeptelen, bunko, onbizalomhianyos ferfi vagyok. Normalis divatos ruhaim vannak, nem vagyok leszakadt... fenykepeken normalisan nezek ki..
Egyszeruen ugy gondolom, hogy 15 evesen korai a tok ismeretlen lanyokkal valo ismerkedes az utcan...
14-18 eves lanyok varom a velemenyeteket!
Név: Wiki wok oszt csőőőőh
Kor: 200 éves
Lakhely: Üzbegisztán
És még sorolhatnám
feszbuk dzsenereson....
es megis mivel lennel erettebb mind a tobbi tini aki ugyanezt gondolja magarol?
ha tenyleg jokepu, ertelmes, divatos ferfi (vagy inkabb gyerek) vagy, akkor sokkal tobbet elerhetsz az utcan mint 1 ˝ meno˝ adatlap es 100+ ˝ jaj de meno vagyok˝ fenykeppel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!