Ez nagyon gáz szerintetek?
Figyelt kérdés
Azért lettem sikertelen az életben, mert nem voltam boldog, amiért egy lánynak sem kellettem és sosem volt még barátnőm. Ez annyira kikészített lelkileg, hogy depressziós lettem és gyakran sírtam is esténként, nem tudtam koncentrálni a tanulmányaimra sem, folyton sulit váltok, na meg olyan kedvtelen vagyok, hogy legszívesebben nem is élnék.
Így nincs motivációm és kedvem se munkát keresni, se tanulni, se eljárni akárhová is.
Valamiért a lányoknál sikertelen voltam mindig is, hiába próbálkoztam, csak csúnyán belémtapostak. Legalább szépen utasítottak volna vissza és nem durván. Nekem is vanna érzéseim attól még, hogy fiú vagyok. :(
2012. júl. 18. 05:07
1/8 anonim válasza:
Egyaltalan nem az. Sokan vannak, akik ugyanugy ereznek, mint Te! En is igy vagyok ezzel, csak en lany vagyok... Tanacsot viszont nem tudok adni, mert en sem tudom, hogy hogy tudnek ezen tul lepni.:/ Majd valaki mas meg valaszol...
2/8 anonim válasza:
Igen, nagyon sokan vannak még így. Szerinted nekik is ki kéne írniuk ezt kérdésként? Minden este? Most komolyan szerinted az élet ennyi, hogy legyen egy lány? Megértem, hogy hiányzik, de erre fogni a sikertelenséged röhej.
3/8 anonim válasza:
Örülj neki h nincs s nem is volt b.nőd!Engem csak tönkre tesznek a kapcsolatok !Igaz lány vagyok de a férfi akit szeretek évek óta.együtt vagyunk stb most lehez megcsal.Veszekszünk hazudozik titkolózik.Ez mennyivel jobb mondd?Mikor azz hiszed együtt öregedtek már megbízol benne vége!Ha meg nincs titokban csal v csak veszekedtek.Gyakran kívánom bár ne lennének érzéseim v soha ne lett volna barátom!:)
5/8 anonim válasza:
Nem szokatlan dolog. Sok fiú van így. Csak hát ez gáz neked, kellemetlen..
6/8 xperialaci válasza:
Á ne is foglalkozz vele vegyél egy x-box-ot az majd leköt.hagyd a nőket.
7/8 anonim válasza:
Hát ez elég rossz ügy. Ha már semmid nem marad, akkor mért nem gyüjtesz plasztikai sebészre, vagy válts telejsen életmódot, és változz át olyanná aki bejön a nőknek. Lenne ez az életcélod,aztán sikeres is lehetnél. Nézz eddi murphy filmeket és tanulj meg belőle beszélni! Az is jó, ha van egy jobb féle dumád.
8/8 szeszfőzde válasza:
"A pokol nem hely, hanem állapot." Az a bajod, hogy görcsösen koncentrálsz arra, hogy barátnőd legyen. Nem késtél le semmiről. Örülj neki, hogy pl. tudsz írni, vagy hogy van számítógéped, amin ezt megteheted. Több ezren halnak meg naponta, mert nincs mit enniük... Szóval keress egy kevésbé káros elfoglaltságot, ami leköti a negatív energiáidat. Korábban ajánlották a sportot (nekem bejött). Megtanít a kitartásra, és az sem hátrány ha nem csak az elméd terheled. Ott megismerkedhetsz új emberekkel, sikerélményed lesz. Légy természetes, és soha ne hibáztass másokat, azért, ami veled történt (mondjuk egy nem létező barátnőt). Szép napot!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!