Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi erről a véleményetek?

Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen ahol vagyok gyakorlaton (már csak pár napig) van egy lány (takarító) aki teljesen úgy néz ki, mint egy fiú. Egyedül csak az arcán látszik, hogy lány. Egyszer feltürődőtt a polója és akkor láttam, hogy alsónadrágja van. Már az első pillanattól fogva arra gondoltam, h ő más. Nem is tudok úgy rá nézni mint egy lányra. Már az első napokban megakartam ismerni, barátkozni akartam vele és beszéltem is hozzá, de elég zavarban volt. Megkérdeztem tőle hány éves és ő is tőlem, de akkor is elfodult. Kedves és segítőkész volt velem. Néha láttam, h néz is engem. A barátnőmnek ezt elmeséltem és szerinte tetszem neki. Azóta viszont észre vettem, h mindig zavarban van, ha beszél vkivel elég önbizalom hiányosnak tünik. Bevallom őszintén az utóbbi pár napban bele szerettem és azóta még jobban zavarba jövök ezért kerülöm egy ideje és szerintem furábban is viselkedek. Talán ennek köszönhetően, de ő is kerül engem úgy látom és nem olyan kedves már. Ma pl:. Fa arcal köszönt előre az első napokban általában kedvesen mosolygott. Lehet, h megérezte, h "tetszik" nekem anélkül, h ennek jelét adtam volna?! Hogy kezeljem ezt a helyzetet? Mit érezhet ő vajon? Elég zavarosnak tünik a lány, de érzései neki is vannak. Mivel a fiúkat szeretem nem voltam még ilyen helyzetben. Értelmes válaszokat várok!

2012. júl. 9. 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hívd el valahova, akkor már vágni fogja és talán feloldódik.
2012. júl. 9. 22:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Még egyszer megkérek mindenkit aki nem tud értelmes,normális választ írni jóindulatúan az NE írjon ide!!!A segítőkész leveleket pedig mégegyszer köszönöm. :)
2012. júl. 9. 23:55
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Én elolvastam és a végén esett le, hogy lány vagy:O

Am ez előző normálisan válaszolt...szerintem is hívd félre és beszéljétek meg.

De mi az, hogy csak az arcán látszik, hogy lány?Nincs melle?Lehet, hogy transzvesztita?

2012. júl. 15. 21:32
 4/10 A kérdező kommentje:

Igen lány vagyok:D A jelenleg utolsó válaszoló értelmesen válaszolt a többi üzenetet mivel sértő volt már törölték...

A lánynak az egész testalkata fiús,így is öltözik és van egy kis melle.:)Azóta már tovább léptünk szemeztünk,meg is beszéltük a talit aztán váratlanul semmibe vett és furán viselkedett...Végül haverként váltunk el egymástól,de sztem jobb így...

2012. júl. 15. 21:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet rájött, hogy tetszel neki és ezért elfordult tőled.

Nem akarlak semmire se rábeszélni de ha tetszik sztem ne hagyd elmenni.

2012. júl. 16. 13:40
 6/10 A kérdező kommentje:
A helyzet az,h sztem semmit sem érzett irántam... :( Én nem hagytam volna elmenni Ő tette meg magától.Nagyon nehéz most is,de ha akart volna vmit már rég kezdeményezett volna olyan módon...Én meg nem leszek erősazkos.
2012. júl. 16. 17:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Háát sajnálom.De am miért ment el?Otthagyta a munkahelyét?
2012. júl. 16. 18:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem nem a munkahelyét hagyta ott,hanem már én nem vagyok ott gyakorlaton...És ugy értettem,h ő ment el,h már vége...:S Egyértelműen úgy tünik nem akart semmit sem nem tudom miért tette ezt velem,h az egyik nap még szemezett velem a másik nap meg már tett a fejemre. :( Én nem akartam nyomulni rá,de a lépéseket megtettem annak érdekében,h kialakuljanak köztünk a dolgok. Baromira hiányzik,de vhogy jobb így az elszakadás nehéz nagyon tőle.:S Még a héten vissza megyek a munkahelyre és hát nem tom mi lesz,de sztem nem fogom már érdekelni... :((((
2012. júl. 16. 19:13
 9/10 anonim válasza:
100%
Nem lehet, hogy az zavarja, hogy ő "csak" egy takarító ott? (A csak-ot direkt írtam idézőjelbe; szerintem nem lenézendő, de lehet, hogy ő ezt szégyelli)
2012. júl. 17. 08:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem nem gondolom bár lehet kevesebbnek érzi magát ettől,de én sose érztettem vele és a többi munkatársa sem ahogy elnéztem szeretik őt.
2012. júl. 17. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!