15 évesen úgy érzem meleg vagyok. Hol ismerkedhetnék korombeliekkel?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy az ilyen meleg ismerkedős oldalakon 17 éves kor az alsó korhatár.. és én akkor hol ismerkedjek? 14 évesen az emberben már dolgoznak a hormonok és nem értem miért csak 17 vagy 18 éves kortól lehet ismerkedni... segítsetek2012. júl. 8. 12:13
12/18 dejavu25 válasza:
csak az a baj ha regisztrálunk is ilyen társkeresőkre általában sokan nem mernek találkozni!
13/18 daniii11 válasza:
Ez milyen ismerős. :D Nekem is ez lenne a bajom.xd Én 14/F vagyok és igazából én is szívesen megismerkednék valakivel, csak mivel azért nekem is van egy bizonyos érdeklődési köröm nem mindenki az aki érdekel:)
15/18 mangusztalan válasza:
[link] vagy helyszínen a Kékosztrigában!!! vannak akik a fiatal cölöpöt szeretik. mint pl József barátom
16/18 anonim válasza:
Én is meleg vagyok írhattok nyugodtan :) 26 F Bp :)
17/18 anonim válasza:
A nemi identitás még mindig nem egyenlő a szexuális orientációval!!!!!
Én 15 évesen még nem mertem ismerkedni pasikkal:D
De ma már biztos egyszerűbb egy 15 évesnek,mint 10 éve,én akkor voltam 15:)
18/18 anonim válasza:
Na és mire jutottál 3 év alatt kérdező? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!