Miért? Nem vagyok raj. Nem vagyok kigyurt izomagy. Nem vagyok nagyképü. Tök átlag vagyok és miért van az hogy a lányok többsége elutasít?
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 19:34
11/24 jin válasza:
Kondizok,kb olyan vok mint House,és nem ragadnak rám a nők .....
Mondjuk a lányokkal rendes vagyok általában ....
De csak amelyik szimpatikus ....
12/24 A kérdező kommentje:
lehetséges
2012. júl. 5. 20:00
13/24 anonim válasza:
Én azt mondom,hogy normális fiú/férfi nem azt mondom,hogy örüljön,de szerencsés is valamilyen szinten,hogy elkerülik ezek a kis takony ri.ancok,akik csak kihasználják.Az,hogy annyira nőiesek,mint az ágy lába,az már más tészta.Ha találsz normálisat,akkor ne érdekeljen hány évesek vagytok,vedd el azonnal feleségül és zárd be a szobába! :) Az utolsó mondat második fele csak hülyeség. :)
15/24 anonim válasza:
Kedves 2-es! Én kivétel vagyok.
Halat adók az égnek, hogy nem lettem egy kur*a ribanccc plázacica!
16/24 anonim válasza:
15. vagyok:
Hálát adok az égnek.bocsi, elírtam :(
17/24 anonim válasza:
Az idő mindent megold :) Ha nem most akkor pár év múlva ragadni fognak rá a csajok. 14évesen én is csak álmodoztam egy pasiról... Aztán eljött az én időm és már lassan 5éve együtt vagyunk a barátommal. :)
18/24 anonim válasza:
Miért kell általánosítani itt egyeseknek ? Lány vagyok,és egyedül a kedves és rendes fiúkkal állok szóba. Aki bunkó velem,az még véletlenül se kellene. Aki meg szemtelen,attól meg egyenesen hányingerem van,a külsejétől függetlenül...És ezzel nem csak én vagyok így,nyilván.
19/24 anonim válasza:
14 éves vagy. A te korosztályod még nagyon éretlen. Vagy nem érdeklik még a fiúk vagy ha igen, akkor még igencsak felszínes dolgok alapján válogatnak.
14 évesen rám sem nézett senki (lány vagyok), na de később... :)
20/24 anonim válasza:
Azért utasít el a lányok többsége, mert gondolom a menő ... lányokat akarod,akik hát hogy is mondjam... mind1. Amúgy nekem teljesen mind1, hogy kondizik-e egy fiú, az a lényeg, hogy cuki legyen :P :D (az arca szép, és NE LEGYEN BÜDÖS! :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!