Fiúk! Hogyan és hol hódítottátok meg a barátnőtöket?
Egyszerűen nem értem hogy csinálják a fiúk, hogy tudnak felszedni lányokat? Vagy a lányok tapadnak rájuk, mert egyik haveromat egy lány leszólította utcán és elkérte a számát. Szóval csak én nem kellek a lányoknak, ritka ronda lennék vagy mi a baj velem, miért nem kellek a lányoknak? Mit kéne csinálnom, hogy végre érdeklődjenek irántam és ne csak flegma képet vágjanak, ha leszólítom őket? Ha online próbálkozom, akkor sem lelkesebbek.
Én úgy látom a lányok azt várják, hog ymindent a fiú csináljon, ők meg kényelmesen el vannak maguknak, vagy tényleg valami jobb képű, magasabb, izmosabb, pénzesebb fiúra vágytok, lányok? Szeretném tudni, mi a baj velem, miért nem kellek nektek! Ez már egyre zavarosabb a számomra és kezdek kétségbe esni, mert 22 évesen szégyenkezve élem napjaimat, amiért egy barátnőm sem volt még, tartok tőle homokosnak gondolnak, vagy pedig azt hiszik, hogy szűz vagyok és emiatt is egy senkinek érzem magam.
ma 22:59
Én úgy látom te nagyobb világfájdalommal bírsz. Sajnálom, hogy nem kellesz te sem senkinek. Vezesd le rajtam, de tévedzs, ha azt hiszed kövér, számomra nem vonzó lányoknál nem próbálkoztam, csak épp felesleges volt. Mi értelme egyébként is olyannál próbálkozni, akihez nem tudok vonzódni testileg sem?
sambora11, köszi!
azért az érdekelne még, hogy kinek hol volt a kezdeményezés és ki kezdte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!