Fiúk, nektek mi a "fontosabb"? Hogy egy lánynak, nagy mellei legyenek vagy szép formás feneke? A fenék vagy a mell fog meg titeket jobban?
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 20:19
11/20 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a nagy mellek a fontosabbak.
12/20 anonim válasza:
Nekem a formás fenék tetszik,főleg ha meg van spékelve csinos combokkal. :)
13/20 anonim válasza:
Nem tudom miért, de egy formás fenék valahogy hamarabb vonzani tudja a tekintetem :D
15/20 anonim válasza:
egyértelmű hogy a szép formás fenék,a melleket nem is igazán nézem,az majd úgyis a gyerekemé lesz:)
18/20 anonim válasza:
Melle legyen nagy mert a popsit lehet formálni mellet csak szilikonnal lehet nagyitani.
19/20 alexdx válasza:
a popsi mert szep popsi szep p*na nagy mell csak nagy mell.
20/20 anonim válasza:
Minden lány azt kommentálta, hogy mell. Azért, hogy megvédjék az elöl deszka, hátul léc testüket :D. Felesleges lányok, nem kelletek senkinek deszkák! Bocsi, mi a szép, igényes melleket szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!