Mit tegyek Vele?
Figyelt kérdés
láttam egy gyönyörű lányt a buszon.egyszer szóltam Hozzá de csak úgy hogy barátom haverjaként.(jófejnek tűnt)utána már nem nagyon beszélgettem vele.most viszont egyre inkább hajt a vágy hogy barátkozzak Vele.Ciki hogy csak most állnék szóba Vele?hogy tudnék udvarolni Neki(nem volt még barátnőm)?az is jó lenne ha egyenlőre csak barátok lennénk.és nem vagyok valami manöken alkat2012. ápr. 23. 16:22
11/19 A kérdező kommentje:
Sajna csak a buszt tudom hogy ott jár általában hétfőn és pénteken.a közös ismerőssel nem nagyon tudom tartani a kapcsolatot véletlen műve a vele való találkozás is.(vele is a buszmegállóban)viszont azt nem írtam a kérdésbe hogy 100% hogy szerelmes lettem belé(gondolom én mert amikor megláttam nőtt a pulzusom hallottam a szívverésem,majd meg sültem).
2012. ápr. 28. 13:03
12/19 anonim válasza:
13/19 A kérdező kommentje:
na ma volt a "first contact" de sokat nem értem vele mert az én hülye rossz előérzetem és félelmem miatt csak 3 betűt sikerült kiböknöm mikor szállt le:szia.és 100% hogy észrevette hogy szerelmes vagyok belé.most félsiker örömét érzem mert vissza köszönt!!!!de pénteken összeszedem magam és odamegyek.addig ki kell bírnom.és még el kell kérni egy olyat is hogy mobilszám.meglesz...
2012. máj. 7. 16:32
14/19 A kérdező kommentje:
pi***ába mikor már majdnem minden tökéletes volt,közbejött egy régi barát akivel muszáj volt beszélni.
2012. máj. 11. 14:49
17/19 A kérdező kommentje:
régi haver leállított beszélni b********!egész úton beszélgetni kellett vele.apropó nem tudtok valami jó kifogást hogy ősöm délutánra cseréljen?
2012. máj. 12. 18:59
18/19 A kérdező kommentje:
"műszakot cseréljen"
*azaz délelőttről délutánra*
2012. máj. 13. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!