Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ti beszélgetnétek olyan...

Fiúk! Ti beszélgetnétek olyan lánnyal aki nem érdekel titeket?

Figyelt kérdés
Mármint ha rátok ír,mondjuk facebookon akor sokat beszélgettek egy olcan lánnyal aki nem érdekel vagy próbáljátok hamar lerázni.(persze ha nem nagyon ismeritek).

2012. márc. 17. 11:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Senki nem szokott rám irni.:-(
2012. márc. 17. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak akkor ráznám le, ha van barátnőm. Amúgy nem, mert szeretek beszélgetni és az még nem kötelezettség semmilyen formában. :D
2012. márc. 17. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:
én igen. :) szeretek beszélgetni az emberekkel. csak ebben az a sz*r, hogy sokan azt hihetik, h akarok valamit...
2012. márc. 17. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:

na egy ilyen lány aki nem érdekelne úgy..az haver lenne, és csak az "időjárásról" beszélgetnénk, általános dolgokról...

Ha érdekel a csaj akkor biztos belemegyek a párkapcsolati meg csajos témákba is...

2012. márc. 17. 11:40
 5/8 A kérdező kommentje:
És hogyan lehet nem félreérteni?
2012. márc. 17. 11:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Én így tettem, több hónapig képes volt rám írni egy 1300km-re lakó lány, soha nem ráztam le. annak ellenére se hogy kicsit "zizis" volt. úgyhogy megeshet. én amúgy nem vertem át, neki kell belejönnie hogy úgy ne akarjon senkivel össze jönni, hogy csak a monitoron várja a választ, mert boldogtalan lesz, de szerintem erre már rájött.
2012. márc. 17. 12:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze. Ha jó társaság, jól lehet vele beszélgetni akkor miért ne.
2012. márc. 17. 15:53
 8/8 anonim válasza:
Ha nem nagyon ismerem, akkor nem tudom, hogy érdekel-e vagy nem. De az biztos, hogy néhány üzenetváltás bárkivel mehet, annyiból meg kiderül, hogy teljesen érdektelen-e vagy lehet tovább beszélgetni.
2012. márc. 18. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!