Mi a különbség egy meleg és egy hagyományos bár közt?
Figyelt kérdés
Mire lehet a melegbárban számítani? Odamennek az emberhez (ha egyedül van) más vendégek? Lehet számítani arra, hogy megkörnyékeznek? Vagy miben más??2012. febr. 17. 16:33
1/8 anonim válasza:
a melegbárban homokosok vannak, mig a simában emberek..én be nem mennék a melegek közé!
2/8 anonim válasza:
melegek vannak a meleg bárba míg a másikba általába nem. Captain Obvious szolgálatra jelentkezett.
3/8 A kérdező kommentje:
Nyilván oda melegek járnak, kösz, arra rájöttem én is...
(nem mintha simába nem menne be egy meleg sem, ha már ott tartunk...) A kérdés arra vonatkozott, hogy miben más? Szóval nagyobb az esélye hogy ismerkedni akarnak a többiek, stb?
2012. febr. 17. 16:47
4/8 Shai-Hulud válasza:
Igen, nagyobb az esélye. Feltételezik, hogy tudod, hova mentél be. Akkor pedig valószínűleg azért, mert ez a célod...
5/8 anonim válasza:
Egyik haveromat a bnője elvitte egy ilyenbe a következőket szűrte le:
- sok a koktél
- amikor sört kért csúnyán néztek rá
- biztonságba csak akkor érezte magát amikor a falnak dőlt :D
6/8 Béla211 válasza:
Normális beülős meleg bárban ahol nincsen sötét szoba. Nem fognak rád nyomulni legfeljebb csak bókolnak vagy nyíltaban szemeznek de ha nem adott alájuk a lovat nem környékeznek meg.(annyit mondanak h csinos vagy vagy ilyesmi). És ha társasággal mész akkor egyáltalán nem. meg annyi h a legtöbb helyen van kitéve óvszer ingyen. Engem még meleg bárban nem fogdostak meg de heteró szórakozó helyen igen. mondjuk ha táncolós helyre mész Meleg discoban ott már jobban számíthatsz ilyenre.
8/8 anonim válasza:
Jobb a zene. Ízléses berendezés van, sok az antik görög és a férfit ábrázoló dekoráció. A felszolgálók nem kirakott csöcsű lányok, hanem pálcika alkatú, affektáló fiúkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!