Tényleg ennyire számít a fiúknak a mellméret?
"Jaj kisanyám. Ha SZERET egy pasi akk nem az érdekli"
Ezzel azért vitatkoznék. Én szeretem a páromat, és érdekel a melle, és az egyéb testrészei is. Nem a teste miatt szeretem elsősorban, hanem az miatt aki. De nagyon is számít, hogy minden tetszik rajta, így sokkal jobban kívánom.
Jaj istenem h mindent szájba kell itt rágni
Na:
Olyan pasival ne akarjon járni akinek nem felel meg úgy ahogy van. Ha meg összejöttek, szereti akkor nem fogjka neki azt mondani h nem tetszik mert túl kicsi.
166cm +/- 1 cm
kb.55 kg
Mellbőség 60cm
Derék:69cm
Fenék:97 cm
16 év
Nem tudom ez minek számít...
Képet!
Képet!
Képet!
:-)
Nem kell meztelen!
o.O Nem mondták még,hogy nagy lenne....Pedig van egy kicsit túl őszinte bátyám...
Nem sok olyan képem van amin látszik az alakom,vagyis ezen a gépen,anyámén biztos van rengeteg de az jelszóvédett...
Am azthiszem elrontottam a mérést,szal...
A lényeg,hogy az alakommal eddig egy srácnak volt baja és neki is azért mert,idézem:"Az előzző barátnőm kevésbé volt vékony...."
Am még ha tetszem is valakinek akkor sem közeledik felém.Bár nem csodálom,képes vagyok pillanatok alatt katasztrófa sújtotta területté változtatni a környezetemet és eléggé zárkózott is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!