Van valami jelentősége hogy jobb vagy bal kézre kerül a tetoválás?
Figyelt kérdés
Jobb vagy bal alkarra akarom. Jobb kezes vagyok férfi és hordok órát nem tudom ezeknek van e valami jelentősége benne.2019. júl. 13. 23:44
1/3 anonim válasza:
Nem tudok rola, hogy lenne neki.:)
Oda varrasd ahol tetszik. Esetleg ha nem nagy tetko es van kezugyesseged akkor skicceld fel egy filccel amig otthon vagy, en is igy csinalom. Aztan megnezem, hol tetszene jobban:D
Bar nekem egyertelmu, hogy bal kezre tetovaltatok majd.:)
Nem tudom miert, talan valami olyasmi allhat mogotte, hogy jobb kezes vagyok, az a dominansabb, azzal csinalok tobb dolgot, igy a bal jobban 'meg van ovva' a kornyezettol.
2/3 Metionin válasza:
Én teljesen random döntöttem, bár alapból kétkezes vagyok. Azóta mindkét karomon van és mindkettőre jön még :D
3/3 anonim válasza:
a lényeg hogy ne legyen fejjel lefelé 😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!