Milyen zene illik tetováló szalonba?
Nem akarunk semmi nyávogósat, szutyokpopot, de nem túl zúzós.
Klasszikus rock, metál, punk. Ötletek?
Már nagyon unjuk ami mindig szól 😆😆😆
Hmmmm.
Mennyire lehet kreatív a munkájában az, aki az egész napos háttérzenét nagyon unja, de mégsem változtat rajta, hanem egy vadidegenektől várja a megoldást? :/
Drága barátom kreativitás egy dolog de attól ez még munkahely, megkérdezel egy grafimust, egy zenészt, egy smikest... azt köll csinálni amit a megrendelő kér.
Ez a különbség a professionális és a hobbiművész között.
Otthon mi is mind nagyon király elvont króm tigriseket rajzolunk, de melóba Bécikének köll a zsebóra rózsa salátával akkor az van azt kell szeretni és 10ből 9 esetben Bécinek nem fog tetszeni a világ legpengébb tigrise se.
TL,DR az hogy én mit akarok másodlagos, ez piackutatás 🤣🤣🤣
Nálunk van egy mondás, miszerint a vendég tehet be zenét. Otthon.
A mi stúdiónkban az megy, amit mi szeretünk. Mi dolgozunk és koncentrálunk, a vendég nyugodtan bedughatja a fülét, de én nem tudom, és nem is érzem ildomosnak ha dolgozom valakin.
Mi többnyire metalt hallgatunk vagy valami rockot, de van hogy synthwave szól egész nap. De dolgoztam olyan helyen, ahol a főnök egész nap deep house-t hallgatott, néha kínszenvedés volt xD
Ami leginkább nyugtat, lazít, az a free jazz, ambient, stb... Lehetne mondjuk valami totál egzaltált punkrockot is tolni, de az extra koncentrációt igényelhet munka közben. Esetleg lehet még szimfonikus power metal is, de abból inkább a szimfonikus vég, mert különben megint leköt egy nagy szelet figyelmet.
Mondanám a funeral doomot vagy a drone-t is, azok viszont olyan tömény depressziót okoznak, hogy a vendég örül, ha megszabadul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!