Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ha a vállamra és lapockámra...

Ha a vállamra és lapockámra készül tetoválás, miben menjek?

Figyelt kérdés
Nem igazán szeretném a felsőm levenni, vagy muszáj?
2019. máj. 8. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
A farmerdzsekit tudom ajánlani.
2019. máj. 8. 21:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat kérek. Köszi!
2019. máj. 8. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Ha szerinted a felsön KERESZTÜL is tudnak tetoválást készíteni, akkor nem kell levenni, egyébként igen.
2019. máj. 8. 21:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem b+! Eszleny!

Arra gondoltam,h kapok olyan választ h toppban, trikoban, pánt nélküli csőtoppban, bikinifelsoben vagy Isten tudja miben... érdemes menni vagy az is zavarja a tetoválót..

Istenem.. Unatkozol? Basszus..

2019. máj. 8. 21:09
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Könnyed felső és kényelmes, nem sport melltartó.

Felsőt le kell venni, de ha van annyira vékony hátuljú felsőd, akkor meg lehet oldani leragasztással is, csak amikor a felesleg festéket törli le, vagy épp mossa le a tetoválást, akkor a felsőre is kerülhet.

Bikini sem rossz ötlet, de nem tudom mennyire lehet kényelmes benne ott feküdni/ülni.

Csőtopp is okés, de akkor is lejjebb kell tolni.

Ha hűvös az idő, akkor a legfelső öltözet ne legyen szoros, mivel kényelmetlen lesz hazamenni benne. A tetoválásra fóli kerül igaz, de attól még, ha a ruha szorítja a friss tetoválást, akkor fáj, érzékeny és a tetoválásnak sem a legjobb.

2019. máj. 12. 21:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Hidd el, senkit se érdekelnek a melleid
2019. máj. 13. 09:42
 7/8 A kérdező kommentje:

😂😂😂😂 Nem az érdekel... Hanem h szégyenlős vagyok, akár nézik akár nem.

Ne magadból indulj ki kedvesem!

2019. máj. 13. 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Főleg hogy srác vagyok :D de amúgy gondolj bele. Sokan még a seggükre is tetováltatnak. Tényleg nem kell szégyenlősnek lenni mert a tetoválót nem érdekli hova kell varrnia csak fizess.
2019. máj. 13. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!