Hindi szöveg (tetoválás) Ki tud hindiül lefordítani nekem egy szöveget? Sürgős!
Sziasztok!
(Ezt szeretném magamra tetováltatni : ,, Az életem része voltál, vagy és leszel örökké.” Egy családtaghoz kapcsolódik, most megyek májusba (2019.04.15-én) ,viszont én ezt a szöveget hindiül szeretném magamra tetováltatni.) Van olyan köztetek aki tud hindiül vagy esetleg ismerősötök és letudná nekem helyesen fordítani ? Nagyon fontos lenne ! Előre is köszönöm! 😁
Nem értem, miért tetováltatsz olyan nyelven, amit nem értesz, és amihez közöd nincs. Kolléga vállán a felesége neve van kínai írásjelekkel, de ő is ott röhögött, hogy elvileg a neve, aztán ki tudja... minek ez? Könnyen elcsúszhat a dolog, ráadásul értelmetlen. Mindig az az érzésem, hogy az emberek azért csinálják ezt, hogy mindenki megkérdezze, mi van odaírva, azaz exhibicionizmus.
Nekem is szöveg van a karomon, magyar vagyok, magyarul van. Se hindi nem vagyok, se kínai, se arab, hogy ilyenekkel írjak, az meg mennyire gagyi már, hogy google fordítós ezt-azt üttetsz a bőrödbe.
Nem támadlak, kérdező, csak azt akarom, hogy gondolod át, mert ez egy nagyon hülye trend és nagyon könnyű vele pofára esni. Most pl mennyire lehetsz biztos benne, hogy az első válaszoló azt írta, amit kértél, és nem azt, hogy "sz*pjál le"?
Szia!
Ha nagyon sürgős, akkor keress egy hivatalos hindi-magyar magyar-hindi kettős tolmácsot és fizess neki a fordításért. Nem könnyű nyelv, pláne az múlt és jövőidő. De így, hogy nem akarod, hogy más is el tudja olvasni? Hát, akkor miért nem mordori nyelven tetováltatsz? Vagy párszaszóul? Így te sem fogod tudni, hogy pontosan melyik szó mit jelent, melyik jel, mit jelent, hogy mondod ki... egy indiai pedig elolvassa, odamegy és szimplán fog hülyének nézni, hogy azt se tudod, mi van rajtad.
NE tetováltass olyat, amit nem tudsz elolvasni. Ha jelentést akarsz, nem feltétlenül kell szöveg legyen, de ha szöveg, akkor miért nem a magyart választod? tizen pármillióan beszélik a földön... a hindit több száz millióan. Az, hogy van rajtad egy hindi minta, ne befolyásoljon. Ha beszélnéd a nyelvet, akkor meg felesleges lenne a kérdésed. Hidd el, ennek akkor van értelme, ha te el tudod olvasni, és ki tudod mondani. Különben nincs értelme. Jó-jó, neked lesz, megértem, sőt, nem minden tetoválásnak kell értelem, meg belemagyarázni nagy dologkat, ezzel is egyet értek, de így annyira sablonossá válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!