Szemöldöktetoválásnál kopiķ e a festék idővel? Megéri megcsináltatni? Vannak ennek hátulütői?
Ha kozmetikus csinalja igen kikopik, okkal(!) az arcod ahogy oregszel valtozik, rancosodik. A kozmetikai tetovalasok ugy lettek kifejlesztve, hogy par even belul kikopjanak. Bortipustol fugg, hogy hany ev a teljes kopasa.
Nem ajanlatos rendes tetovalassal keszitettni. Gondolom te se szeretned 15 ev mulva, hogy az egyik szemoldokod feljebb legyen mint a masik mert esetleg ugy deformalodott az arcod az idosodestol. Illetve ha nem kozmezikussal (rendes igazi tapasztalttal) csinaltatod, hanem siman tetkossal akkor a fekete szin peldaul idovel megvaltozhat.
#2-esnek igaza van! Direkt így lett fejleszte a sminktetoválás hogy egy idő után kikopjon. Hiszen a divat is változik, illetve egy idő után a te ízlésed is vàltozik, és előfordúl hogy màr nemtetszene.
Szóval ha jól értem férfi vagy.
Szerintem a szàlazós, microblading technikàval készített szemöldök tetoválàst válaszd. A vastag, dúsabb szemöldökhöz ezt a technikàt ajánljàk.
A satíros, permament makeup tetovàlás szerintem sok lenne .
Le ne borotváld! Attól borzalmasabb látvány nincs.
Attól, hogy tetoválva van, ugyan úgy kell szedni és formázni. Nem arra való, amire te gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!