Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Budapesten hol van olcson és...

Budapesten hol van olcson és jó dolgozó tetováló?

Figyelt kérdés

Szeretnék tetoválást meg kijavitatni egy meglévőt.

Ehez keresek tetoválot.

2019. márc. 31. 18:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tanultál az esetből? Aki olcsó, az nem jó. Aki jó, az nem lesz olcsó.

Főleg ha elrontott tetkót kell javítani: egyszer még csak-csak, de ha elszúrják, azt már senki se javítja ki.

Vagy hagyd így, és barátkozz meg vele, vagy keress egy igazán profit, akinek van takarásra több referenciája, és gyűjts még egy keveset.

2019. márc. 31. 18:53
 2/11 A kérdező kommentje:

Az olcsot nem ugy értettem h kezdőt.

Ha nem aki nem horibilis összegért dolgozik értve itt 60ezret.

Ha nem aki reális elfogadható áron dolgozik.

Szoval nem kell beszolongatni ez nem az a topic.

2019. márc. 31. 19:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én inkàbb csináltatnék 20 ezerért egy pici tetoválást, minthogy 5 ezerért egyet, ami bűn igénytelen lessz.
2019. márc. 31. 22:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

60 ezer reális ár.

Ha neked beszólás az, hogy kétszer gondold meg, mit viselsz egy életen át a bőrödön, az téged minősít.

Nekem tökéletesen mindegy.

2019. ápr. 1. 08:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ne vedd csesztetésnek, de egy elszúrt tetkót akarsz javíttatni és úgy keresel hogy olcsó legyen?
2019. ápr. 1. 22:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Oké én megfordítom a kérdést. Szerinted miért lenne olcsóbb?

-rework/cover up egy haladó műfaj, mert extra tudás, tapasztalat kell ahhoz hogy valaki megtalálja azt a pontot amikor nem dolgozza sebesre de el is tünteti a hibát.

-aki gyakorlottab, az megengedheti magának hogy drágább legyen mert így is tele a naplója

-budapest főváros, fővárosi üzlet bérleti díjjal stb

-steril pigment, tű, stb pénzbe kerül

Szóval ha valaki olcsóbb annak oka van. Az árkülömbség miből jön le:

-olcsó alapanyag. (gagyi tinta ami elszíneződik vagy allergiát okoz, lejárt szavatosságú tű, régi sterilizáló ami vagy működik vagy nem)

-kétes státuszú szalon. ÁNTSZ sose látta, szék kicsit lukas és beleszáradt valami random ember vére? Ja hogy az elmúlt tíz évben nem mostak fel? Nincs is bejelentve? Két hete nyitottak és három hónap múlva, ha üszösen rohad a tetoválás akkor bottal ütheted a nyomukat?

-a tetováló tapasztalata hagy kivetni valót. az előttem írtak ellenére én jobban bízok egy olyanban aki vállalja hogy még tanul. ez azt jelenti hogy a tapasztalt vén róka ott áll a válla fölött és ha elbacca segít. akitől tarts, az a típus aki tanulás helyett egyből dolgozik...se portfólió se képzés.

2019. ápr. 5. 16:14
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem kötekedést kértem meg kioktatást meg lenézést. Olcson nem azt kell egyből érteni h valami gyengeménőségű tetko kell.

Olyan aki pl szalonon kívűl maszekban elválaja nem 60ezerért ha nem mondjuk 20ezerért. Szoval innentől olyan írjon aki tud is segíteni hova érdemes menni de ha már így kötekedtek mondhattok szalont is.

2019. ápr. 5. 16:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Tényleg nem kötekednék, de értsd meg hogy ez butaság.

Aki szalonon kívül dolgozik az szerinted miért csinálja így? De tényleg.

Szerinted ha tisztességesen felszerelt stúdió nem alkalmazza annak oka van...

Fogorvoshoz elmennél valaki konyhájába?

Miért nem?

Ha nincs pénzed, oké menj el egy jó helyre a tanonchoz gyakorlati munkára.

Szvsz akit felvettek tanulni az elért egy szintet. És nem leszel éces se 😉

2019. ápr. 5. 17:32
 9/11 A kérdező kommentje:

Nekem első tetoválásomat 6ezerért csinálta egy tetkos és tökszép kidolgozott nem is fájt. Rohadt jó kézügyessége van.

De ő sajnos most nem tudja beválalni.

2019. ápr. 5. 18:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Jó de mikor? 2000ben az még reális lehetett.
2019. ápr. 7. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!