Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mikor edzhetek tetovalas utan...

Mikor edzhetek tetovalas utan ujra?

Figyelt kérdés

A 2 fulem mogott levo tetovalasokat korrekcioztak es a tarkomra kerult egy friss is.

Ez volt mult het kedden es kb tegnap estek le az utolso varrasodott darabkak. Viszont meg mindig felek barmit is csinalni, foleg hogy iszonyatosan leizzadok hiaba kotom fel a hajam, + sokszor lent van a nyakam a matracon a gyakorlatok kozben, es nem tudom mikortol nem okozok nagy karokat a nyakam mozgatasaval. Ugye az az elso olyan tetkom ahol huzodik a bor (fulem mogott ertelemszeruen nem)

Varjak meg egy hetet? Altalaban 2 het alatt ereztem gyogyultnak az elso kettot.

2019. márc. 11. 12:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én a két hetet mindenképp megvárnám. Nem kell az izzadtsággal még pluszban irritálni.. Még egy hetet csak kibírsz :)
2019. márc. 11. 13:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha lehámlottál teljesen, utána már lehet edzeni. Amíg feszül és még "friss" gyógyul addig nem tanácsos, ez általában 1-1.5 hét szokott lenni.

egy tetkós

2019. márc. 15. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!