Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit tegyek tetoválás után?

Mit tegyek tetoválás után?

Figyelt kérdés

Már jó egy ideje tervezem, hogy teszek tetoválást, csak még nem tudtam találni egy olyan mintát, amilyet szeretnék. Örök szerelem tetoválást, végtelen tetoválást, és olyan szimbólumot, hogy csalódtam sok emberekben, de tovább léptem, mint pl. a depresszió is ide tartozik. Depressziós voltam, és tovább léptem, ha nehéz is. Milyen ilyen tetoválást tudtok ajánlani? A ball karomra szeretném. Tudtok kérlek segíteni ebben? Nagyon megköszönném. Előre elárulom, szabados vagyok. Azért árulom azt el, mert biztos sokan írnátok azt, hogy "ne tegyetek közös tetoválást" stb.

Allergiás vagyok. Nemrég voltam allergológusnál, és elfelejtettem tőle megkérdezni, hogy tehetek-e tetoválást, mert szoktak csinálni teszteket, hogy mire vagyok allegiás. Ha teszek ball karomra tetoválást, és csinálnak teszteket, akkor mi van? Tesznek a másik kezemre? Vagy hogy van ez valójában?

Tetoválás után ugye tesznek rá fóliát. És mikor vehetem le a fóliát? Mivel kell kenegedni? Hányszor naponta? Napon tartózkodhatok? Meddig nem mosakodhatok?

Köszi a válaszokat. :))

2019. márc. 5. 16:11
 1/5 A kérdező kommentje:
*kenegetni. Elnézést.
2019. márc. 5. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy hétig volt rajta a fólia. Persze úgy hogy naponta cseréltem reggel és este. Minden cserénél Bepanthennel kentem. Szépen gyógyult Furodhetsz...de víz ne erje. Ha rajta van rendesen a fólia akkor nem valami nehéz betartani hogy ne érje víz.
2019. márc. 5. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Majd a tetovalo elmondja a tudnivalokat, mindegyik mast ajanl
2019. márc. 5. 20:32
 4/5 anonim válasza:
0%
Mindenki kenegeti meg foliazza, en soha nem kentem es foliaztam es az ismeroseim se. Par ora mulva levettem a foliat es kesz, utana nem csinaltam veke semmit es nem lett bajom.
2019. márc. 5. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha allergiás vagy, akkor esetleg egy tetoválás allergia teszt sem ártana. Kezdésnek.

Tetoválás után vagy több napig fent maradó fóliát kapsz (ez egy újabb dolog) ezzel semmit nem kell csinálnod, elmondják mikor vedd le. Ezt ne nagyon érje víz, nem vízálló (bár azt mondják) nekem nem érte víz mégis feljött. Ha feljön és észreveszed ragaszd le a széleit ragtapasszal.

Ha csak simán folpakkozzák akkor mosnod kenned és fóliáznod kell 3-4 óránként, 3 napig!! Utána már elég párszor kenegetni. A krémet a tetováló elmondja, sokan a bephantent ajánlják (én is ezt használtam) de manapság eléggé megoszlanak a vélemények. Ezzel a módszerrel mosakodhatsz, víz érheti, sőt, elvileg ugye mosnod kell 3-4 óránként vizzel mielőtt bekened, de a tusfürdőt, szappant hanyagolnám róla és tilos áztatni. Ha letusolsz gyorsan tedd és utána óvatosan itasd fel róla a vizet, de ne dörzsöld.

2019. márc. 6. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!