A tetoválás mennyire deformálódik?
Gondolok itt arra ha tetováltatok a karomra és elhízok vagy ha konditerembe lejárok edzeni megnövök mennyire változik meg a tetoválás?!
Egy idézetről lenne szó a vállamtól egészen a csuklómig szerpentinbe korkorosen lefelé. :)
1 es nem unod magad ? XD . Mindenhova oda írkalod a h***lyeségeidet. És sosem a kérdésre válaszolsz. Lassan felhagyhatnál ezzel a tevékenysegeddel te szerencsétlen élettelen i**ióta...
Egyébként a kérdésre válaszolva attol függ hogy milyen mértékben hízol vagy izmosodsz ha csak kicsit pl. 2-3 cm-t nő a karod akkor nem lesz feltünő annyira. De ha nagyot hízol vagy izmosodsz akkor lászani fog . Mert ugye megnyullik a bőröd tehat a betük is megnyulnak meg távolabb kerülnek egymástol.
Hat most vagyok 80-82 Kg kb 95-98 ra akarok felmenni és onnan vissza diétával ilyen 90-92 re szoval kb 10kg pluszt szeretnék magamra.. :)
Csak ezert kerdeztem :)
Hát az elég sok, nekem amikor felszedtem 10 kiló izmot 7-8 centit nőtt a karom, az nagyon meglátszana a mintán.
Szerintem inkább várj amíg eléred vagy majdnem eléred a célsúlyt. 1-2 centi nem számít már, amikor bedurran az alkarom pont annyival nagyobb és nem látok különbséget, de annál tuti többet izmosodsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!