Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szeretnék nemsokára arc és...

Szeretnék nemsokára arc és fül tetkót. Arcon és fülön lehet fóliázni? Ha nem hogyan kell kezelni hogy ne hegesedjen be?

Figyelt kérdés

#tetoválás #arctetkók
2019. febr. 7. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
'nemsokara', mi? Van meg 5-6 eved mire nagykoru leszel es lehet tetkod, marmint ha egyaltalan vallaljak az arcot. Addigra kinovod, ne aggodj.
2019. febr. 7. 23:00
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen alap dolgokkal nincs tisztában a csábó és a leg feltűnőbb hrlyekre akar varratni. Valószínűleg valami sablont, bagy egy sztárt akar copyzni xd
2019. febr. 7. 23:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak úgy elmondanám hogy 22 vagyok, bármilyen meglepő másik meg az hogy semmi sablont nem szeretnék az arcomra, copyzni meg végképp nem szeretnék senkit ezzel. De az hogy élettelen emberkék jönnek válaszolni... kezd ez az oldal is egyre gázabb lenni. Mivel az oldal arrol szol hogy bármit kérdezhetsz reméltem hogy hozzáértő emberek fognak segiteni 😂😂😂😂
2019. febr. 8. 01:52
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Igen, segitenek neked, mert latjak, hogy mekkora marha vagy es megakarnak ovni attol, hogy fszagot csinalj.
2019. febr. 8. 12:01
 5/6 Metionin ***** válasza:
100%
A fültetkót nem tudom, szerintem azt csak kenni kell, arcra meg ugyanúgy lehet fóliázni mint egy hátat csak kicsiben.
2019. febr. 8. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

En ilyen tetkoknal azt mondom a vendegnek hogy tartsa tisztan es kremezze, total folosleges a foliaval szenvedni, ugyis lejonne. Szoval ne gondold tul.

Mondjuk az en privat velemenyem tetkoskent az, hogy irto sittesen nez ki az arctetko, en csak akkor csinalom meg, ha mar amugy is latvanyosan tele van valaki, mert anelkul hulye hatast kelt. De mas meg vsz ram mondja hogy hulyen nezek ki, szoval igazabol mindegy :D

2019. febr. 8. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!