Mit gondolnátok először egy olyan lányról, akin ilyen tetoválás van?
Mocskolódás nem érdekel. Ha tetkó ellenes vagy, az sem.
A véleményt lehetőleg kultúrált stílusban írd meg. Köszönöm előre a válaszokat!
Nekem bejönnek a tetkós csajok. Bár majdnem mindenki ilyen stílust választ, persze ez a divat.
Mondjuk érdekesnek tartom a kérdésed. Emberek véleménye érdekel, de a mocskolódás és a tetkóellenesség nem. Miért nem teszed fel ezt a kérdést egy olyan oldalon, ahol csak tetovált emberek vannak?
Van olyan ember akit érdekel a mocskolódás? Engem speciel nem. :)
A tetkó ellenesek (tisztelet a kevés kivételnek) szinte csak mocskolódni tudnak ebben a témában.
A negatív véleményt is szívesen fogadom, csak legyen normális stílusban megfogalmazva.
Öreg korodra tetoválás nélkül se leszel egy szépség. Szóval nyugodj meg kérlek. Nem leszel jobb sem tetoválással, sem anélkül. ;)
Mellesleg magasról teszek arra mi lesz 40-50 év múlva.
Kérdés jelentve. Vagy kíváncsi vagy a véleményekre, vagy nem. Nem te szabad meg a házirendet.
Ha nem tetszik, hogy nem egyformán gondolkodunk, akkor ne tegyél fel ilyen kérdést.
Én semmiféle tetoválást nem tudok elfogadni. Indiában ennek több ezer éves hagyománya van, az más, s ezért kivétel.
"Nem tudom miféle megerősítést vársz a másiktól, hogy magadat igazold, vagy csak elfogadást vársz, a nem tetkósoktól?"
Nem elfogadást kértem, hanem véleményt. :D
Köszönöm a válaszokat! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!