A nővérem aki el múlt 18 éves engedélyeztetheti a tetoválást?
Miért nem a szüleidet kéred meg hogy engedélyezzék? :) Jaaa hogy nem engedik? Ej ezeket a rossz szülőket.
Vársz még 2 évet.
Egy jótanács.
Aki elvállalja szülői engedély nélkül, azzal ne tetováltass!
Egy igazi művész nem fogja kockáztatni a hó hírét pár ezer forintért. Aztán a következő 30 évben takargathatod.
Láttam már jól elcseszett idézetet, csillagot, egyszerű mintákat, amit egy ovis is meg tudott volna csinálni. De az olcsó tetoválónak pont nem jött össze.
Jó esetben kifakul villámgyorsan.
Egy életen át fogod hordani a testeden. Két évet már kibírsz.
Amúgy is az a legjobb, ha a kívánt mintát elteszed, és időnként nézegeted. Ha egy év múlva még mindig tetszik, akkor varrasd fel. Én két évig barátkoztam a legnagyobb mintával, és nem bántam meg.
El se tudod képzelni, hogy egy-két év alatt mennyit változik egy kamasz. Lehet, hogy jövőre már ciki lenne az, amit most annyira szeretnél.
De hidd el: ha tényleg annyira akarod, akkor 2 évet tudsz rá várni, és annál nagyobb öröm lesz, mikor hordhatod.
A szülői beleegyezés azért kell, mert okosabbak nálad, tudják, hogy mi nem jó neked. Elvileg mire 18 éves leszel, addigra te is elég okos leszel, bár ha más a véleményed, mint a szüleidé, akkor gyanús, hogy még sokáig nem leszel elég okos.
Amúgy azt érdemes átgondolni, hogy egy tetoválással elszúrhatod az egész jövőd. Érdemes ezen is elgondolkozni. Befolyásolja a munkavállalást, de a párválasztást is. Én sose tiltanám meg a gyerekemnek a tetoválást, de eszébe se jutna. Nem az ő világa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!