Tetoválás okozhat hátrányt építőipari munkákban?
Figyelt kérdés
Jelenleg két ujjamon van egy-egy maximum 1 centiméteres minta. Ez felvételnél olyan munkában, ahol kb mindig kesztyűben kell lenni okozhat gondot?2018. dec. 20. 15:12
1/8 anonim válasza:
Most komolyan ujjtetko es felsz? Nyugi nem lesz baj meg irodaba is felvesznek ujjtetkokkal az szinte semmi barmikor el lehet rejteni
2/8 anonim válasza:
Szerintem építő iparba nem gáz. Rendőröknél és a "kirakati" embereknél hátrány. Ha csak szinpla munkás vagy, nem kell emberekkel tárgyalni vagy bármi egyéb hátrány nem lesz belőle.
3/8 anonim válasza:
Építőiparban örülnek ha találnak olyan munkást aki tudja melyik a jobb és a bal keze. Szted ez gond lesz?
[Annyi ember kell, hogy boldog-boldogtalant felvesznek]
4/8 dirtboy válasza:
még rendőrnél sem,felvesznek tetkóval rendőrnek is simán,és láttam rendőröket útcán tetkóval is,tehát még csak nem is takargatják ha nem akarják.
orvossal is ez a helyzet,azokat is láttam már munka közben feltűrt ruhában,tetkós alkarral.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat már megnyugodtam :D
Viszont annyi még, hogy az én szakmám a tanárok szerint valamennyivel "tanultabb embereket" igényel mivel érretségi + szakma és mióta megvan ezt hallgatom a tanároktól, hogy ilyen munkára nem vesznek fel
2018. dec. 21. 19:33
6/8 dirtboy válasza:
ne foglalkozz vele,ők még a múltban élnek és azt harsogják
8/8 A kérdező kommentje:
Gépész technikus.
2018. dec. 22. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!