Miért kötik össze a tetoválásokat illetve a piercingeket az alacsony inteligenciával?
#9, #10
Ti magatoktól éltek egy burokban, vagy valaki ott tart bent titeket?
Mégis honnan veszitek ezeket a sületlenségeket?
Egy illúzióban éltek, csak azt ragadjátok meg, ami saját gondolatotok szüleménye.
Egy ember nem attól egészséges lelkű, mert nincs tetováltatva, hanem mert megteremtette MAGÁNAK, elért egy szintet, ahol boldog lehet és van, akinek a tetoválás hozzáadott a boldogságához.
"tényleg proli dolog"- Szerinted az. Ha megismersz egy embert tök jó fejnek tartod, jól el vagytok, de kiderül, hogy van egy hatalmas tetoválása a hátán, akkor ő egy proli, egészségtelen lelkű némber és többet nem találkozol vele? Ezért jár a keksz :)
Nem konkrétan azért tetováltatnak, hogy ha ránéznek a műre : "ó tényleg ez rajtam van, jaj igen el is felejtettem azt az emléket, jó hogy ez rajtam van, mert különben elfelejtem azt az emléket ami NAGYON FONTOS SZÁMOMRA. Hiteles :)
Nem minden esetben fontos, hogy lássa az ember amit magára tetováltatott, hanem a tudat, hogy számára fontos dolgot egy új szintre vitt és tudatában van a tetkó jelenléte.
#9 Megalázza saját magát? Te alázod magad ezzel a gondolatmeneteddel a 21. században.
#10 Te megmondod a tutit! Te tudod az igazságot! Ezért is jár a keksz!
Abban igazad van, hogy az ész és értelem nem azonos. De az, hogy már is megítélni egy embert, hogy ő nem értelmes, buta csak mert van egy tetoválása, nem éppen értelmes gondolkodáshoz való hajlam.
"Egy értelmes ember tudja, hogy az emberi test természetes állapotában a legszebb."- Miért megint a külsőt veszi elő az ember? Miért nem néz önmagába az ember?
" nincs ezen a szinten"- te mutattad meg és az előző kommentelő, hogy milyen szinten NE ragadjunk le. ( megsúgom.. bőven van még szint azok után amin te/ti állsz/álltok ;))
"Értelmetlen firkák" Ami értelmetlen, az a gondolkodásod.
Igen, vannak akik divatból tetováltatnak, azok meg is bánják egy idő után. Ezek nyomják el azokat akik valódi érzésekkel, valódi hozzáállással tetováltatnak..akiknek fontos, amit magukra.."firkáltatnak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!