Ugy tortenik ahogy kell vagy baj van a szemoldok tetovalasommal?
Szemöldök tetoválás: A szemöldökről a pörk kb. 5-7 nap alatt esik le. Utóápoló krémmel naponta 1x-2x vékonyan kell kenegetni.
A szín teljes beépülése 3-5 hét, az első két hétben világosabban látszik még a szín, és később alakul ki a színmélység. A pörk leválása után a világosabb színekkel nagyon halványnak látszódhat az eredmény, ám ez később beérik!
A szálazott technikával készült szemöldök tetoválást nem kell utóápoló krémmel kenni. A tökéletesen vékonyan beépülő szálak érdekében szárazon kell tartani. Vízzel óvatosan 1 hét után lehet mosni.
Majd legkozelebb a beérik szot hasznalom ;)
Remélem megoldódik és olyan szép lesz amilyenre vágysz. Sajnos nívós szalon, magas ár, ide vagy oda szinte az összes ismerősömnek van vmi baja a sajátjával.
Itt folt, ott folt, itt semmi, bőrhiba miatt, emitt színkülönbség. Forma asszimetria, aztán ceruzával javítgatják otthon.
Itt nálunk 100.000 felett is élkérnek néhol 250.000. a legjobbak...de az sem az igazi.
Őszintén remélem, hogy szép lesz legalább a tiéd.
#6 100.000????? aztaqu...
Nekem 35 volt és tökéletes, sokan nézik a saját szemöldökömnek bár lassan frissítenem kéne.
Nekem is először halvány volt aztán mégegyszer átment rajta a tetováló, kicsit féltem hogy túl halvány lesz mert világosabb árnyalatra beszélt de TÖKÉLETESEN egyezik a valódi színével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!