Debrecenben melyik tetoválószalont ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Ahol nem is kell fél évet várni. Valamint, milyen árban, milyen minőségben dolgoznak? Egy kb 5x7 centis egyszerű fekete tetoválást szeretnék2018. okt. 4. 09:01
1/1 $$$$$ válasza:
Főnix tattoo . Én is ott csináltattam a tetkómat és a többit is ott fogom :D . Nagyon jó a hangulat és nagyon szépen dolgoznak. Az en tetkóm is jobb lett mint vártam :D. De mint minden normális szalonban itt is várni kell kb. 3 hónapot az időpontra. Árat nem tudok mondani mert az a minta részletességétöl is függ. De ha bemész megmondják hogy mennyi lesz. De hidd el ha a főnix be mész nagyon szép tetkót fognak neked csinálni ;) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!